Incompanion wordt Grant Thornton Outsourcing

Op 4 september verandert Incompanion officieel in Grant Thornton Outsourcing. Dit is een belangrijke mijlpaal voor het bedrijf, dat zich richt op het digitaliseren en outsourcen van financiële administratie voor middelgrote ondernemingen.

De rebranding is een logische stap voor Incompanion, dat onderdeel is van het wereldwijde netwerk van Grant Thornton. Door de naam te veranderen in Grant Thornton Outsourcing is de link met het moederbedrijf duidelijker en is de positie van het bedrijf als toonaangevende speler op het gebied van financiële outsourcing versterkt.

“We zijn ontzettend enthousiast over deze rebranding”, aldus Robert Karremans (op de foto), partner van Grant Thornton, “Het stelt ons in staat om onze dienstverlening nog beter af te stemmen op de behoeften van onze klanten en om ons te onderscheiden in de markt. We zijn ervan overtuigd dat deze stap ons zal helpen om verder te groeien. Ook verstevigt het onze positie als toonaangevende speler op het gebied van financiële outsourcing.”

Grant Thornton Outsourcing biedt een breed scala aan diensten op het gebied van financiële administratie, waaronder het digitaliseren van facturen en bonnen, het verwerken van betalingen en het opstellen van financiële rapportages. Het bedrijf werkt voor een groot aantal middelgrote ondernemingen in verschillende sectoren, waaronder de zakelijke dienstverlening, de bouw en de zorg.

Onze ISAE-certificering (International Standard for Assurance Engagements) biedt de garantie dat de interne controles op onze administratieve processen adequaat zijn. “Wij hebben als eerste in Nederland dit certificaat behaald voor ons proces. Met onze certificering levert het bewijs aan financiële instanties, partijen én uiteraard aan werknemers dat de gegevens, in voldoende mate van zekerheid, betrouwbaar zijn.”, vervolgt Robert.

Over Grant Thornton
Grant Thornton in Nederland is lid van Grant Thornton International Ltd (GTIL), één van ’s werelds grootste netwerken van onafhankelijke accountants- en adviesorganisaties met 62.000 professionals in 135 landen. Vanuit acht Nederlandse vestigingen ondersteunen meer dan 640 professionals onze klanten met raad en daad op het gebied van accountancy, belastingen en (financiële) adviesvraagstukken. We leveren expertise van wereldformaat, op een manier die naadloos bij de unieke situatie van iedere klant aansluit. Wij werken vanuit een solide basis met een flexibele en resultaatgedreven mentaliteit.

Meer informatie over Grant Thornton Outsourcing: https://www.grantthornton.nl/diensten/accountancy/financiele-administratie-outsourcing/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *