De Reus media

Historie

In 1992 rolde bij De Reus media uit Rijnsburg de eerste Rijnstreek Business-edities van de drukpers. Een nieuw fenomeen was geboren. Rijnstreek Business vulde een specifieke behoefte aan informatie in, door een zakenmagazine uit te brengen waarin ondernemers zich profileren door middel van bedrijfsreportages en advertenties binnen een relevante redactionele context.

Waarvoor we staan

Als gespecialiseerde organisatie is De Reus media toegewijd aan het met elkaar in contact brengen van ondernemers in de regio. Primair doen we dit door het (jaarlijks 10 x) uitgeven van het regionaal zakenmagazine Rijnstreek Business. Secundair ondersteunen we ondernemers hierin via onze jaarlijkse ondernemersverkiezing de Sterkste Schakel, Forumdiscussies, Speeddatings, Rondetafelgesprekken, Autotestdagen en de website.

Waarvoor we gaan

Wij (h)erkennen de behoefte van ondernemers in de regio om met elkaar te communiceren en kennis te nemen van elkaars activiteiten. Op allerlei niveaus en in een steeds complexere maatschappij. Onze uitdaging is om voor deze ondernemers een verbindende rol te spelen in het bewerkstelligen van deze communicatie.

Kernwaarden

  • Professioneel
  • Stijl
  • Persoonlijk
  • Kwaliteit

Contact

De Reus media is gevestigd in het mooie bloemendorp Rijnsburg (Smidstraat 16a,
2231 EM). Perfect gelegen in hart van de Rijnstreek regio. U kunt ons kantoor bereiken via telefoonnumer 071-4080557. Of per e-mail [email protected].