Strandpaviljoen Zee en Zon uit Katwijk uitgeroepen tot ‘Beste Strandpaviljoen van Zuid-Holland’

Strandpaviljoen Zee en Zon in Katwijk is bij de Strandverkiezingen uitgeroepen tot het beste strandpaviljoen van Zuid-Holland. Het strandpaviljoen treedt daarmee in de voetsporen van Surf en Beach, die vorig jaar deze prijs won.

Katwijk scoorde goed bij de Strandverkiezingen. Naast Zee en Zon waren ook Surf en Beach en Het Strand genomineerd. Daarnaast was Sisters Beach genomineerd in de categorie Beste Nieuwkomer, maar die prijs ging naar Woest 17.

Beachclub Perry’s in Zeeland mag zich dit jaar het beste strandpaviljoen van Nederland noemen.

De Strandverkiezingen zijn een initiatief van Strand Nederland in samenwerking met Koninklijke Horeca Nederland, Rijkswaterstaat, Stichting KMVK en KIMO. Naast het kiezen van de landelijke winnaars, worden ook de beste paviljoens per kustprovincie gekozen, evenals de beste nieuwkomer en het meest duurzame strandpaviljoen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *