Provincie Zuid-Holland vraagt inwoners en ondernemers mee te denken over ruimtelijke inrichting

De Provincie Zuid-Holland vraagt inwoners om mee te denken over de inrichting van onze provincie in de toekomst. Er is beperkte ruimte beschikbaar. Hoe willen we deze ruimte inrichten voor bijvoorbeeld woningen, scholen, winkels en bedrijven, windmolens, landbouw en natuur? Het wordt steeds duidelijker dat niet alles overal kan. Daarom is het belangrijk om nu alvast over onze toekomst na te denken en hierin keuzes te maken. Geef uw mening hierover en vul de vragenlijst in.

Plan voor de inrichting van Zuid-Holland

De resultaten worden gebruikt voor een plan waarin staat hoe de ruimte in onze provincie wordt verdeeld en ingericht de komende jaren. Dit plan heet de ‘Ruimtelijke puzzel’. We moeten keuzes maken, ook om ons voor te bereiden op de verandering van het klimaat.  Omdat dit plan grote invloed heeft op de toekomstige inrichting van Zuid-Holland, wil de provincie graag uw ideeën en meningen horen.

Geef uw mening en vul de vragenlijst in

U vindt hier de vragenlijst. Invullen duurt ongeveer 15 minuten en kan tot en met 21 augustus 2023. De resultaten worden gebruikt bij het maken van belangrijke keuzes voor Zuid-Holland.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *