Rotterdamse chef Arie Visscher opent locatie in Leiden

De Rotterdamse chef Arie Visscher, die zijn sporen verdiende in ondermeer de sterrenkeukens van Joelia by Mario Ridder en De Librije, opent in september zijn eerste eigen zaak… Café Visscher, aan de Stationsweg in Leiden!

Soms gaat er niets boven spontaniteit. Ergens op de bonnefooi binnenstappen omdat het sfeertje of de kaart je aanspreekt, of omdat je gehoord hebt dat je er kneitergoed kunt eten en je behoefte hebt aan een mooi glas wijn. Maar wel low-key en zonder direct de bank te breken. Dàt is de basis van Café Visscher.

Met het rijke interieur en de warme uitnodigende kleuren heeft Visscher het gevoel van een modern, kosmopolitisch restaurant. Een gezellige bistro-achtige plek waar lekkerbekken op hun wenken bediend zullen worden en die je vrienden, familie, kennissen en wildvreemden van harte kunt aanbevelen, omdat je weet dat het er altijd klopt en er niemand nat gaat. Of je er nu aanschuift tijdens de borrel voor een glas wijn en wat oesters, voor een hoofdgerecht met een biertje of dat je all-in gaat tijdens een brunch, lunch of diner met mooie bijpassende wijnen: het doel is dat je altijd blij naar huis gaat. Ook al heb je misschien even moeten wachten op je plekje. Dit kan overigens gezellig aan de grote bar, met de door Arie zelf uit Frankrijk gehaalde huischampagne bijvoorbeeld, die zoals alles hier een plek op de kaart heeft gekregen omdat hij die zelf te gek vindt.

Met achter de kachel een recht voor zijn raap chef die niet wil imponeren met een compleet dichtgetimmerd menu boordevol dure ingrediënten, maar juist gaat voor het onverwachte. Een chef die het liefste verrast door van eenvoudige ingrediënten iets bijzonders te maken en voor wie de wens van zijn gast altijd het vertrekpunt is, zet Café Visscher nu al koers voor een plek als lieveling voor tout Leiden. Café Visscher doet er momenteel alles aan om in september haar deuren te openen op de Stationsweg in Leiden.

Café Visscher
Stationsweg 7
2312 AS  Leiden
[email protected]
https://cafevisscher.nl/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *