Suzuki S-Cross HybridS

Destijds was Suzuki een relatief klein Japans automerk dat met name succesvol was met de kleinere modellen.  Maar de laatste tijd zie ik het merk steeds vaker op de weg en met name in de grotere versies, zoals de S-Cross. Een cross-over model dat de laatste jaren superpopulair is als gezins- en zakenauto

Het bijzondere van dit S-Cross concept is de bovengemiddelde grote bagageruimte in dit segment. Zo’n 430 liter dat nog kan worden uitgebreid door het platleggen van de rugleuning van de achterbank. Handig van dit netjes afgewerkte laadruim is de dubbele bodem die in twee posities kan worden benut. Het interieur is ook ruim van opzet. Voorin is de zit vrij hoog en achterin is de beenruimte ook prima. Jammer is dat de rugleuningen niet traploos verstelbaar zijn, maar desondanks is er een prima zithouding te realiseren. Bijna nostalgisch zijn de analoge snelheidsmeter en toerenteller en tot mijn genoegen nog een aantal op de tast te vinden druktoetsen. Wel een prettig ogend touchscreen boven het middenconsole dat goed in het zicht en onder handbereik is geplaatst. De handgeschakelde zesbak is prettig te bedienen, waarbij de besturing precies maar wel een beetje licht is. Het onderstel is comfortabel geveerd. Als optie kan gekozen worden voor een automaat en ook vierwielaandrijving. Kortom een ruime Cross-over met een goede uitrusting voor een redelijke prijs. Test hem zelf eens bij dealer Auto Luykx in Heemstede.

JOHN VROOM
onafhankelijk autojournalist

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PunaldNen
Само название « Детский спортивный комплекс » подразумевает то, что данная конструкция не оставит равнодушным даже самого скептически настроенного к спортивным упражнениям ребенка. Как правило, спортивные комплексы для детей состоят из простых, но эффективных снарядов, которые также призваны заинтересовать ребенка как игровые элементы. К тому же любой спортивно игровой комплекс можно расширить и дополнить, например, повесив на него баскетбольное кольцо или любой другой узел, не входящий в стандартную комплектацию. Таким образом, можно постоянно стимулировать ребенка к тренировкам, делая для него комплекс все более привлекательным местом в плане проведения досуга.Only links mode Спортивные площадки купить Фото и видео универсальные спортивные площадки Детские спортивные площадки Для изготовления комплексов используют дерево, пластик, металл. Оптимальным вариантом считаются комбинированные модели с прочными металлическими каркасами и лёгкими пластиковыми или деревянными рабочими деталями.Круглосуточный доступ. Несложная общедоступная техника освоения упражнений. Тренировки на свежем воздухе. Антивандальное покрытие (металл, пластик, резина). Низкая вероятность получить травму, так как тренировки проходят с собственным весом.
12-06-2024 08:36
PunaldNen