De zoektocht naar De Sterkste Schakel 2020 is begonnen…

De Sterkste Schakel Verkiezing is een jaarlijks terugkerend initiatief van het toonaangevende regionale zakenmagazine Rijnstreek Business in samenwerking met De Sterkste Schakel Kring Rijnland.

Klantgerichtheid De Sterkste Schakel richt zich op het opsporen van bedrijven in de regio Rijnland, die service, klantgerichtheid en klantvriendelijkheid de meest normale zaak van wereld vinden. Het bijzondere van deze verkiezing is dat bedrijven andere bedrijven nomineren. De uiteindelijke winnaar ontvangt de Sterkste Schakel Trofee. De Sterkste Schakel Trofee wordt in 2020 voor de zeventiende keer uitgereikt aan dé Sterkste Schakel. Inmiddels mogen de trofee en de bronzen penning voor de sectorwinnaars gerust de meest aansprekende ondernemersprijzen voor het Rijnlandse bedrijfsleven worden genoemd. Wie is uw meest gewaardeerde leverancier? Momenteel worden door studenten vele bedrijven benaderd met de vraag: “Wie is uw meest gewaardeerde leverancier?” Met andere woorden: “Welk bedrijf zou u willen voordragen tot een nominatie voor de Sterkste Schakel Verkiezing?” De kans is groot aanwezig dat we ook aan uw klanten vroegen wie hun Sterkste Schakel was. Uw bedrijf werd genoemd als een klantgericht bedrijf. Daarom bent u voorgedragen voor de Sterkste Schakel 2020. Aan het eind van de nominatie-rondes worden alle genomineerden op een rij gezet en onderverdeeld in negen sectoren: Detailhandel, Dienstverlening, Financiële Dienstverlening, Automotive, Groothandel, Communicatie, Kantoor- & Automatisering, Bouw, Installatie & Techniek en Horeca & Catering. Tevens zijn er nog bijzondere categorieprijzen te winnen zoals de TK Penning voor Internationaal Zakendoen, de Grant Thornton Aanmoedigingspenning, de Beste Website en tot slot de Publieksprijs. Bij deze laatste prijs kan het grote publiek een persoonlijke stem uitbrengen op zijn of haar favoriete bedrijf. Een paar weken voor de Grande Finale gaat de stembus open. De eerste genomineerde bedrijven voor de editie van 2020 zijn al bekend en van een deel van deze bedrijven kunt u al een bedrijfspresentatie lezen in deze uitgave: Eerste genomineerden Buitenbos Auto’s uit Katwijk, Duiven-voorden Automobielen uit Voorschoten, Elka Telematica uit Alphen aan den Rijn, Boomkwekerij E. van Hevelingen uit Boskoop, Riboton uit Woerdense Verlaat, Auto Romviel uit Hillegom, Spoedloodgieter.nl uit Boskoop en Vink Installatie Groep uit Roelofarendsveen. Een bedrijf voordragen? Doet u zaken met een bedrijf dat volgens u een nominatie verdient, neem dan contact op met de redactie van Rijnstreek Business: telefoon 071 4080557 of stuur een e-mail: [email protected].

www.sterkste-schakel.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *