Tandprothetische Praktijk H. M. van Beek te Lisse bedient de hele regio

Zestien jaar geleden startte de praktijk met de gedachte ‘thuis mee te nemen naar het werk’. Natuurlijk, een zo goed mogelijke gebitsprothese vervaardigen is essentieel. Tandprotheticus Rik van Beek’s ‘mantra’ is dat ieder werkstuk weer opnieuw een examen werkstuk moet zijn. Maar… de mensen moesten niet alleen goed geholpen worden, Rik en Miranda van Beek wilden ook dat zij zich thuis voelden. Er ontstond een familiaire en ongedwongen werksfeer waar iedereen zich happy voelt. Vakmanschap en gastvrijheid is dagelijkse praktijk in Lisse!

Met z’n tweëen begonnen in 2001 is de praktijk inmiddels doorgegroeid naar een zeven-koppig team in een recent volledig verbouwde en ruime praktijk waar cliënten als gasten worden behandeld. Met de ruimere praktijk kwam ook de mogelijkheid onderdak te bieden aan een mondhygiëniste, als uitbreiding van de service aan de cliënten. Om implantaten of eigen tanden en kiezen zo lang mogelijk te behouden kan iedereen tenslotte af en toe een beetje extra hulp gebruiken met het onderhoud.

In de praktijk worden alle uitneembare voorzieningen voor in de mond gemaakt: gedeeltelijke – volledige en gebitsprotheses op implantaten. Zo nodig repareren wij deze ook of maken ze weer goed passend (rebasen/opvullen). Na al die jaren heeft het team in Lisse niets ingeboet aan enthousiasme en heeft ieder lid eigen vaardigheden die volledig tot ontplooing moeten kunnen komen. Dat lukt alleen als daar de ruimte voor wordt geboden: Daisy (tandprotheticus): perfectioniste met kritisch oog voor detail; Thijs (tandprotheticus): een zorgverlener die zelfs de meest kritische cliënt met een glimlach weg laat gaan; Zahra (tandtechnica): sinds kort bij ons maar nu al onmisbaar door haar klant- gerichte houding. Zij staat als eerste bij de deur om iemand te verwelkomen. Op de werkvloer overziet zij alles en knoopt overal de touwtjes aan elkaar. Monika (onderhoud): gespecialiseerd in het onderhouden en reinigen van alle ruimtes en apparatuur en besteed daar de grootste zorg aan.

Allen kritisch en met een voortdurende focus op ‘beter’. Zij zijn het waardoor de kwaliteit van de praktijk voor nu en in de toekomst gewaarborgd blijft. Dat dit succesvol is merken we ook aan het gestaag toenemend aantal tandartsen die hun cliënten aan ons toevertrouwen. Dat we al vijf jaar op rij de ‘Allebedrijven Award’ hebben verworven maakt ons best een beetje trots en nu, als kers op de taart, komt daar ook nog eens de nominatie voor de ‘Sterkste Schakel’ bij. Wat wij in de achterliggend zestien jaar hebben mogen doen en bereiken is te danken aan hen die naar ons toegekomen zijn met het vertrouwen dat wij ons uiterste best voor hen zouden doen. Uit de grond van ons hart zeggen wij: dank daar voor. En graag tot ziens in Lisse!

Tandprothetische Praktijk H. M. van Beek
Kanaalstraat 187a, 2161 JH Lisse
T 0252 425 850
E [email protected]
W www.gebitskunst.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *