IMW, Internet Marketing & Webdesign: Past uw website nog?

Wonderland Kinderopvang uit Leiden, Autobedrijf Kees Bakker uit Lisse en het Flevoziekenhuis uit Almere, zomaar een greep uit de verscheidenheid aan klanten van IMW, Internet Marketing & Webdesign.

Wonderland Kinderopvang
We zijn er trots op dat Wonderland Kinder- opvang, genomineerd voor de Sterkste Schakel 2017, al vele jaren tot onze klanten behoort. In nauwe samenwerking met directeur Paula Bernsen is de website van Wonderland Kinderopvang de afgelopen jaren diverse keren aangepast aan de tijd. De laatste technische grote wijziging aan de website betrof het geschikt (responsive) maken van de website voor Mobiel, Pad en Desktop. Dit  was meteen een goede gelegenheid om opnieuw te kijken naar de inhoud en navigatie van de website en mooie nieuwe foto’s te plaatsen met veel doorklik mogelijkheden. De bezoeker kan nu nóg makkelijker de informatie vinden die hij zoekt. En ook de Engelstalige bezoeker kan sinds eind 2016 terecht op de nu tweetalige website.

Meer bezoekers, meer klanten
Wilt u ook meer bezoekers van uw website en daarmee meer klanten? Bij het maken van een website wordt rekening gehouden met het gevonden worden op internet, dit is een continu proces. Naast technische aspecten spelen de gebruikte teksten in de website daarbij een rol, daarom adviseren we ook daarin. Hierbij gaat het niet alleen om beter gevonden worden maar ook om een logisch opgebouwde website die door de bezoeker als prettig leesbaar wordt ervaren en vragen beantwoordt. Met als belangrijk doel niet alleen meer bezoekers, maar vooral bezoekers die ook klant worden.

De ervaring van IMW is dat er voor veel bedrijven op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO) nog veel is te winnen.

Vriendschapshartje
Naast websites maken we ook webshops zoals bijvoorbeeld voor Koi Factor uit Hillegom. Daarnaast hebben we ook een eigen webshop, Vriendschapshartje. De focus van deze webshop ligt op cadeautjes op het gebied van vriendschap en liefde. Dit jaar is de webshop geheel vernieuwd en gebouwd met WooCommerce (WordPress). WooCommerce biedt enorme flexibiliteit voor de eigenaar van de website en een scala aan mogelijkheden die het gemak van de bezoeker dienen.

Begeleiding op maat
Doet u graag zoveel mogelijk zelf of wordt u liever totaal ontzorgd? Teksten aanpassen en pagina’s toevoegen doen de meeste klanten zelf, dat kan met het door ons gebruikte CMS (content management systemen) WordPress, WooCommerce of Joomla. IMW ondersteunt daar waar de klant geen tijd heeft of er aanpassingen gewenst zijn, die net wat meer kennis vragen. We maken geen standaard websites maar websites met een uitstraling die bij de activiteiten en het imago van het bedrijf passen. Past uw website nog? Maak een afspraak en wij geven u vrijblijvend advies.

IMW, Internet Marketing & Webdesign
Hanneke Verberne – Kamsteeg
Meer & Duin 345
2163 HE  Lisse
T 0252 530060
E [email protected]
I www.imw.eu

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *