Timmerfabriek Den Hollander: “Relatie is belangrijker dan prijs”

Timmerfabriek Den Hollander is gespecialiseerd in de productie van houten kozijnen, ramen en deuren. “We doen specialistisch werk, onder andere voor huizen in het duurdere segment. Dat is moeilijker, maar geeft ook meer voldoening,” zegt eigenaar Geri Eichinger.

Geri Eichinger nam in 2008 de timmerfabriek over van de familie Den Hollander. Daarmee is hij inmiddels de derde generatie die leiding geeft aan het bedrijf, waar zeven mensen werken inclusief een onlangs aangenomen werkvoorbereider/calculator en Geri zelf. Klanten van de timmerfabriek zijn voornamelijk aannemers en ZZP’ers, die efficiënt worden geholpen, mede dankzij de aanschaf van een nieuwe computergestuurde zaagmachine, enkele jaren geleden.

Compleet pakket
De productie stopt niet bij het maken van de houten kozijnen, ramen en deuren. Standaard worden de producten van twee lagen grondverf voorzien. Naar wens kunnen de kozijnen ook worden afgelakt. “Doordat we een compleet pakket aan diensten en goede spullen leveren, is het klantenbestand gegroeid,” zegt Geri Eichinger. “De relatie is belangrijker dan de prijs. Als je klanten met respect behandelt en aardig bent voor ze, zijn zij dat ook voor jou. Dat geldt trouwens ook voor de omgang met de medewerkers, waarvan de meesten al langere tijd bij ons werken.”

Deze manier van werken legt het bedrijf geen windeieren. Geri: “Regelmatig krijgen we nieuw werk toegeschoven.” Flexibiliteit en persoonlijk contact doen de rest. “Voordat we beginnen gaan we langs bij de klant, of ze komen bij ons in de fabriek. We worden steeds vaker in een vroegtijdig stadium bij projecten betrokken.”

Timmerfabriek Den Hollander
Keyserswey 15, 2201 CW Noordwijk
T 071 – 361 00 63
I www.denhollander-noordwijk.nl
E [email protected]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *