Het zijn die kleine dingen die het verschil maken bij Bonnike makelaardij

Betrokkenheid met de hoofdletter B. De B van Beleving, Bezieling en Back to Basic. Iemand niet alleen het vertrouwen geven dat ze een huis snel gaan verkopen, maar er ook alles aan doen om dat waar te maken, kort op de bal en altijd bereikbaar.

“Ik ben er best een beetje trots op, dat wij nu genomineerd zijn voor de Sterkste Schakel ” Glunderend zit Philip Bonnike aan tafel, “Wij vinden service verlenen namelijk heel belangrijk en de normaalste zaak van de wereld. Leuk dat het dan ook bij andere opvalt.” En ja, opvallen doet

deze eigentijdse VBO-makelaar zeker.Al was het maar omdat hij de dingen net even anders doet dan de meeste makelaars. Hier geen keurige ‘verkocht-stickers’ in de etalages maar het heerlijk nuchtere ‘Te Laat’ en een grote advertentie in een voetbalmagazine dat ze na Edwin Van der Sar nu ook Dirk Kuijt voor Noordwijk hebben weten te strikken. Dit soort marketing tekent het kantoor. Waar Philip service en klantgerichte benadering als geen ander beheerst, weet Jim Glasbergen hem met zijn frisse, moderne ideeën uitstekend te verrijken. Samen een ijzersterk team voor verkoop, aankoop, verhuur van woonhuizen en bedrijfspanden in Noordwijk. Bonnike Makelaardij is aangesloten bij de VBO Makelaar. VBO Makelaar is een brancheorganisatie voor makelaars en taxateurs in onroerend goed. Met circa 1.000 leden is VBO Makelaar qua grootte de tweede brancheorganisatie van Nederland.

Maar wat maakt de werkwijze van
Bonnike makelaardij nu zo bijzonder? “Service, maatwerk, vertrouwen, snelheid en persoonlijke aandacht”, reageert Philip accuraat. “Als wij naar een klant gaan, dan merken wij al snel wat deze van een makelaar verwacht. Daar spelen wij heel gericht op in. Sommige klanten vinden het belangrijker wie er uiteindelijk in hun huis komt wonen en andere willen dat hun huis zo snel mogelijk verkocht wordt. Dat is voor iedereen anders en daar houden wij graag rekening mee. Het gaat namelijk niet alleen om de stenen die je verkoopt maar met name om het gehele gevoel eromheen. Daarom vinden wij service verlenen heel belangrijk en brengen wij s ’avonds gerust nog een laatste bod voor onze klant uit. Bellen wij voor de laatste update of worden wij wel eens op zondag gebeld omdat iemand eeninteressant object gezien heeft.”

Jim vult zijn collega aan: “Vanuit mijn studieachtergrond is commercie en klantgerichtheid een belangrijke competentie, maar de extra aandacht die dit kantoor geeft vond ik in het begin best bijzonder: ”Maar waarom ook niet? Een huis verkopen stopt toch niet bij een Te Laat-sticker op het bord of op vrijdagmiddag 17.00 uur? Een makelaar ben je altijd!” Wat de twee gedreven makelaars dan ook nastreven is, werken op basis van gelijkwaardigheid. “Wij zetten het huis in de verkoop want daar weten wij alles van, maar de mensen zelf weten natuurlijk als geen ander wat de sterkte en minder sterke kanten van hun huis zijn. Door hierin samen te werken, zekerheid te bieden in onzekere tijden en de klant in dit proces van A tot Z te begeleiden, onderscheiden wij ons. Een huis verkopen is bij ons vooral samenwerken.”

Bonnike makelaardij
Abraham van Royenstraat 95-101
2202 EM Noordwijk
T 071 – 361 93 65
E [email protected]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *