Hudson Bar & Kitchen in Noordwijkerhout: “Onze gastvrijheid wordt geweldig gewaardeerd”

‘Een aanwinst voor het dorp’ en ‘fantastische Hudsonburgers’. Zo maar enkele willekeurige reacties op internet, geplaatst door gasten van Hudson Bar & Kitchen, een snel groeiende keten met inmiddels acht vestigingen, onder andere midden in het centrum van Noordwijkerhout op het plein naast de Witte Kerk. 

“Mensen uit Noordwijkerhout en omgeving weten ons te vinden en waarderen ons, blijkt uit recensies op internet. Het blijkt ook uit de omzetcijfers die dit jaar 25 tot 30 procent hoger liggen dan in 2014,” zegt bedrijfsleider Serge Baauw tevreden. Sinds de start in februari 2014 komen toeristen, inwoners uit de regio en zakelijke gasten graag naar het restaurant naast de Witte Kerk, ook omdat zij vanaf het ruime terras een fraai zicht hebben op de kerktoren.

Serge: “Van de acht Hudson-vestigingen scoren wij hoge cijfers op het gebied van gastvrijheid. En tijdens Culinair Noordwijkerhout kregen wij de publieksprijs. Dat zijn mooie complimenten voor ons jonge en enthousiaste team van twintig medewerkers, dat ruim anderhalf jaar draait nu.”

Betaalbaar
Hudson is een op de VS georiënteerde keten van restaurants in onder andere Den Haag, Rotterdam, het Westland en de Bollenstreek. Dat blijkt uit de inrichting van de zaak, met steigerhout en foto’s van Amerikaanse beroemdheden als Kate en Jennifer Hudson, maar ook uit de kaart waarop gerechten staan als spareribs, wraps, hotdogs en hamburgers. De keuken wordt gekarakteriseerd als eerlijk en betaalbaar. Er wordt uitsluitend met dagverse producten gewerkt.

“Noordwijkerhouters zijn echte vleeseters,” zegt Serge. “Vandaar dat we een T-bone steak van 400 gram serveren. Een andere trekker op de kaart is de Noffieburger, een Hudsonburger die we hebben aangekleed met onder andere kaas, champignons en uitjes van leveranciers uit Noordwijkerhout. Simpele dingen die het goed doen. Ook grotere groepen komen hier graag, onder andere medewerkers van bedrijven uit de regio. In Noordwijkerhout is het hele jaar door genoeg te doen. Ook daardoor weten mensen ons te vinden.”

Gastvrij onthaal
Serge Baauw is bijna 25 jaar werkzaam in het vak. Hij was onder andere manager in Huis ter Duin en in Hotels van Oranje, waar hij leerde dat een gastvrij onthaal van de gasten heel belangrijk is. “Iedereen heeft een gastvrijheidtraining gehad. Dit resulteert in extra service voor de gast. Een mooi voorbeeld is een campinggast die te lang op een taxi moest wachten en die we daarom zelf hebben weggebracht. Ook staan er altijd paraplu’s bij de deur voor als het regent. Gasten vinden dit soort dingen geweldig.”

Hudson Bar & Kitchen
Dorpsringweg 1
2211 DE Noordwijkerhout
T 0252 – 740 100
I www.restauranthudson.nl
E [email protected]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *