3WT ICT Solutions in Nieuw-Vennep: “Klantgerichtheid hangt hier in de lucht”

ICT-dienstverlener 3WT ICT Solutions bestaat in 2016 vijftien jaar en is voor de tweede keer genomineerd voor de Sterkste Schakel. Naar aanleiding hiervan een gesprek met Robbert Janssen, Mark Huisinga, Thomas Vliegen en Sander Weijers, de eigenaren van het elf man tellende bedrijf.

Wie zijn jullie klanten?
“We focussen op bedrijven in het MKB-segment tussen één en vijftien werkplekken, maar we hebben ook grotere klanten met honderd werkplekken. We bedienen allerlei branches met computerapparatuur, software, systeembeheer en telefonie. Er is een duidelijke focus op de bloemenbranche aan wie we mobiele verkoopsystemen leveren. Veel klanten die vijftien jaar geleden klant werden, zijn er nog steeds. We groeien mee met klanten en denken met ze mee. Een voorbeeld: aan een bloemenbedrijf dat begon met een mobiel verkoopsysteem, leveren we nu ook de apparatuur en software voor het inkopen en verdelen van bloemen alsmede de software voor een webshop met eventueel de koppeling naar een virtuele marktplaats. We kunnen op ieder gebied helpen.”

Hoe komt dat klanten jullie trouw blijven?
“We zijn zelf ook een MKB-bedrijf. We kunnen ons dus goed identificeren met de klant en we redeneren hetzelfde. Een voorbeeld: elke euro is er een en het kost al genoeg. Wij bieden reële prijzen. Soms zeggen klanten dat we zelfs te goedkoop zijn. Het allerbelangrijkste is dat klanten vertrouwen in ons hebben, ook omdat we vaak met vertrouwelijke gegevens in aanraking komen. Een van onze principes is dat iedereen daar op een goede manier mee omgaat.”

Hoe onderscheiden jullie je van andere ICT-bedrijven?
“Dozen doorschuiven kan iedereen. Wij focussen op professionele service en zijn open en eerlijk. We durven nee te zeggen en leggen de voor- en nadelen van gekozen oplossingen duidelijk uit. We zijn niet uit op snel een order binnenhalen, maar streven een langdurige relatie na. Omdat we een relatief klein bedrijf zijn, zijn de lijnen kort en hebben we een persoonlijke relatie met onze klanten. Klanten zijn geen nummers, maar spreken onze medewerkers aan met de voornaam.

Verder kunnen klanten ons altijd bellen en appen, indien nodig ook in het weekend. Bij ons is er geen negen-tot-vijf-mentaliteit. We werken ook niet met eerste- en tweedelijns servicemedewerkers; iedereen weet van alles af. Bij ons hangen de slogans niet prominent aan de muur. Klantgerichtheid zit in elke medewerker. Het hangt hier gewoon in de lucht, zoals je mag verwachten van een dienstverlenend bedrijf.”

3WT ICT Solutions
Lireweg 27-29
2153 PH Nieuw-Vennep
T 088 – 77 44 111
I www.3wt.nl
E [email protected]

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *