Valentijn & Volwaters administratieve bedrijfsadvies? Een financieel huwelijk!

Zij: de nuchtere en vanzelfsprekende mentaliteit van vroeger van altijd klaarstaan voor je klant. Hij: het moderne jasje en digitalisering van hun dienstverlening. Samen de ideale mix en stevige basis voor allerhande administratief, fiscaal en bedrijfseconomisch advies voor MKB’ers. Aangenaam kennismaken: Administratie- en Adviesbureau Valentijn & Volwater uit Roelofarendsveen.  

Het is toch altijd weer grappig om te ontdekken hoe vanzelfsprekend klantgericht familiebedrijven zijn. Maar waar de modernisering vaak ingezet wordt met alleen een volgende generatie aan het roer worden bij Administratie- en Adviesbureau Valentijn & Volwater de krachten gebundeld. Met respect voor ieders achtergrond, mentaliteit en expertise met daarbij de steun van een hecht team van betrokken medewerkers vullen Lucie Valentijn – Volwater en zoon Aldo Valentijn elkaar dan ook uitstekend aan. “Zo’n 32 jaar geleden ben ik voor mezelf gestart”, begint moeder vol passie te vertellen. In een tijd waarin dat totaal nog niet gebruikelijk was, stak ze dus flink haar nek uit. Waarom? “Omdat het mijn hobby is. De diversiteit aan klanten, de flexibiliteit om ook in de avonduren en weekenden klaar te staan en een 24/7 bereikbaarheid…. Ja, ik ben er echt voor mijn klant, vind het leuk om ze verder te helpen en hen op zo’n manier op het gebied van de administratie en belastingen te ontlasten.”

Vrij ondernemen
Een passie die besmettelijk bleek. “Want”, vult Aldo aan, “waar mijn moeder fiscaal heel sterk is, maar het liefst op de achtergrond, ben ik meer de spiegel en business coach voor de ondernemer. Omdat ik het interessant en leuk vindt om ondernemers zo te helpen dat ze vrij kunnen ondernemen. Maar ook  ZZP’ers te helpen bij hun verdere professionalisering en starters zo te begeleiden dat ze leren ‘lopen’.” En dat ontzorgen gaat best ver. Van het implementeren van een koppeling voor webshops zodat hun boekhouding automatisch wordt verwerkt tot een plan van aanpak voor administratieve herstructurering tot een compleet traject voor het opnieuw positioneren van een kledingwinkel. “Alles raakt elkaar – privé, zakelijk, trouwen, scheiden en toeslagen – dus willen we ook over alles kunnen adviseren. Ik zeg wel eens: we willen alles van je weten, want hoe meer we weten hoe beter we kunnen adviseren en meedenken. Het is een soort van financieel huwelijk dat we met elkaar aangaan.”

Dat hun aanpak werkt is getuige de recentelijke uitbreiding met een kantoor in Amsterdam en een aantal niet meer te missen medewerkers is in elk geval wel duidelijk. “We hebben nog steeds veel klanten van het eerste uur, maar ook veel nieuwe opdrachtgevers. Hoe dat komt? Ik denk omdat we heel erg vanuit onszelf denken en doen wat goed voelt. Zo werken we regelmatig nog ’s avonds laat door als een klant een probleem heeft met zijn (salaris)administratie. Omdat hij of zij ook weer door moet. Daarnaast staat onze deur altijd open om te sparren. Maar ook passen we onze diensten aan onze klanten aan in plaats van andersom. Iedereen is immers anders en dus ieder bedrijf ook. En blijkbaar werkt het; het is een soort van olievlekje dat zich steeds verder verspreid.”

Valentijn & Volwater Administratie- en Adviesbureau
Van Harteveldstraat 26
2371 VL Roelofarendsveen
T 071 3313437
I www.valentijn-volwater.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *