Sterkste Schakels bij geslaagde editie van Schemerstad Leiden

Vrijdagavond 22 mei stapten de leden van de Sterkste Schakel Kring (De Kring) goedgemutst bij “Bob on Board”op de sloep om getuigen te zijn van een verbluffende ervaring op en langs het water tijdens de zesde editie van Leiden Schemerstad. Schemerstad is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een locatietheaterspektakel dat zijn weerga in de wijde omgeving niet kent. Als een carrousel trokken alle sloepen door het water van de Leidse binnenstad. 

Alle opvarenden van de Sterkste Schakel Sloep met Bob Hoogenboom als kapitein, stuurman en cateraar konden genieten van het zeer aangename weer, de wijn maar vooral van de acts. Sketch of Spain, een mooie interpretatie van de Flamenco spande de kroon als het ging om bijzonderheid of zoals Robin Peereboom van Patisserie Vermeer de act samenvatte met ‘je moet er van houden’. Even later stopte de sloep weer bij de Zijlpoort en kon men getuigen zijn van een triest verhaal verbeeld op een begraafplaats.  Deze act werd op zijn beurt weer bijzonder gewaardeerd door een betraande Alex van Nieuwkoop van de Rabobank. Tegen middernacht stapten alle leden vol indrukken van boord en terugkijkend op een zeer succesvolle en gezellige avond. Met dank naar de organisatie stichting CTV Zuid-Holland en ProKwadraat-Groepswijzer.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *