Winnaarsdiner Sterkste Schakel 2015 in Brasserie de Oude Tol

De winnaars van de Sterkste Schakel Verkiezing 2015 zijn alweer enkele weken bekend. Ook deze keer zijn er weer pareltjes van zeer klantgerichte bedrijven uit onze regio boven komen drijven. Traditiegetrouw worden alle winnaars van de Sterkste Schakel Verkiezing een paar weken na de finale avond door de organisatie op een bijzondere locatie in de regio uitgenodigd voor het winnaarsdiner.

Onder het genot van een “hapje en een drankje” krijgt iedereen dan de gelegenheid om nader met elkaar kennis te maken en krijgt men van jurycoordinaotor Guus Kil informatie over hun kersverse rol in de jury van 2016. Deze keer waren we te gast bij Chef-kok Henny Philipse en tevens manager van de Oude Tol. Na afloop was iedereen het in elk geval over één ding eens. “We hebben in tijden niet zo lekker gegeten!” Een groter compliment kun je als chef-kok niet krijgen. Chef-kok Henny Philipse Henny Philipse begon zijn carriere als bij het Oude Dijkhuys te Lisserbroek in 1986 en werkte daar als Chef-kok tot 1994 en werd toen weggekocht door Hotels van Oranje in Noordwijk, ging naar De Geleerde Man in Bennebroek en vervolgens werd hij in 2002 manager in De Oude Tol in Sassenheim. Hij vertelt: ‘Ik was in Het Oude Dykhuys als chef-kok nog erg jong en wilde vooruitstrevend zijn met “nouvelle cuisine”. Gewoon eerlijk koken met luxe producten en eigenlijk voor een ster gaan. De liefde en passie voor het koken is altijd gebleven en dat laat ik een paar keer per jaar in de Brasserie graag zien voor vrienden en bijzondere gasten. Voor de winnaars van de Sterkste Schakel hebben we een heel bijzonder menu en bijpassende wijnen samengesteld.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *