Sterkste Schakel Kring onlangs officieel van start gegaan

De Sterkste Schakel Kring (ook wel: De Kring), de exclusieve club van ondernemers in de regio Rijnland (Leiden, Katwijk, Bollenstreek en Alphen/Bodegraven), is onlangs officieel van start gegaan. Harry de Reus: “We zijn net begonnen en hebben nu al 50 leden die vooral elkaar willen inspireren. Het lidmaatschap is exclusief voorbehouden aan de deelnemers aan de Sterkste Schakel van de afgelopen 12 jaren. Door de netwerkclub hopen we het vuur dat we hebben aangestoken, verder aan te wakkeren.

De eerste echte activiteit van de Kring staat gepland op vrijdagavond 22 mei. Dan zullen alle leden een uitnodiging ontvangen om mee te varen op de speciale Sterkste Schakel sloepen tijdens Leiden Schemerstad.

Schemer… de overgang van dag naar nacht, als de zon verdwijnt en de nacht begint te vallen. In het schemerlicht verandert de stad, komt te voorschijn wat het daglicht niet kan velen, worden schaduwen langer tot ze oplossen in het duister. De schemering is een tussengebied, de brug tussen licht en donker, tussen werkelijkheid en droom. Balancerend op die tweespalt biedt Schemerstad bijzonder theater op bijzondere Leidse locaties. Leiden Schemerstad staat ieder jaar garant voor een verbluffende ervaring op en langs het water. Schemerstad is in de afgelopen vijf jaar uitgegroeid tot een locatietheaterspektakel dat zijn weerga in de wijde omgeving niet kent.

Met twee uitverkochte avonden in 2014 breidt het festival in 2015 uit met een extra avond. Met een toegesneden programmering op de locaties gaan op 22, 23 en 24 mei 2015 weer meer dan honderd vaartuigen als een carrousel door het water van de Leidse binnenstad. Ook vanaf de kant zullen vele duizenden bezoekers te voet of met de fiets genieten van bijzonder locatietheater.

Nominatieronde verkiezing 2016 is reeds van start gegaan
Steeds eerder komen de nominaties voor de verkiezing bij de organisatie binnen. Amper bekomen van de finale van 20 maart jongstleden in het schitterende Grand Hotel Huis ter Duin is nu al het eerste bedrijf voorgedragen voor de verkiezing van 2016. Jacco Wagelaar van Twinpack BV uit Noordwijkerhout is de trotse genomineerde voor de TK Penning voor Internationaal Zakendoen. De organisatie feliciteert hem van harte.

Mocht u ook mee willen doen aan de verkiezing, overtuig dan één of meerdere van uw klanten om uw bedrijf te nomineren. Nominaties kunnen gestuurd worden naar [email protected]. De organisatie neemt dan vanzelf met uw bedrijf contact op.

Meer informatie over de verkiezing en het jurytraject vindt u op de website
www.sterkste-schakel.nl.

Meer weten over de Kring?
Bel dan naar Marjolijn de Leeuw, 071-4080557. Zij brengt uw bedrijf met plezier een persoonlijk bezoekje om u alles te vertellen.

www.sterkste-schakel.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *