Zonder jury geen Sterkste Schakel!

Inmiddels kent de Sterkste Schakel Verkiezing ruim 40 tot 50 juryleden (allemaal oud winnaars), die geheel zelfstandig en onafhankelijk aan de slag gaan om uiteindelijk te komen tot negen sectorwinnaars, waaronder de That’s Lease Penning voor Internationaal Zakendoen, de winnaar van De Grant Thornton Groeiversneller en de winnaar van de Beste Website.

Speld van Verdienste voor 3 juryleden
De winnaar van de Publieksprijs wordt niet door de jury bepaald, maar via stemmen door het grote publiek. Elk juryteam staat onder leiding van een teamcaptain, die de administratie (juryrapporten) en organisatie binnen zijn sector team regelt. Ook reiken de teamcaptains tijdens de finale de prijzen uit aan de sectorwinnaars. De Sterkste Schakel kent 3 Ere Spelden. Voor 5 jaar jurylid, voor 10 jaar jurylid en voor 20 jaar jurylid. Dit jaar zijn Peter de Boer (Driebergen Accountants), Henk Griffioen (That’s Lease) en John Moors (Bouwgroep Horsman) geëerd met de Ere Speld (5 jaar). Juryvoorzitter Robin Peereboom (Chocolaterie Patisserie Vermeer) reikte de spelden uit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *