Vrijdag 13 november 2020: Grande Finale Winnaarsroute Sterkste Schakel

Vrijdag 13 november 2020 wordt eindelijk bekend wie zich de Sterkste Schakel 2020 mag noemen. Met alle nieuwe maatregelen in Nederland, lijkt de kans klein dat we de geplande finale van de Sterkste Schakel in Grand Hotel Huis ter Duin dit jaar sowieso door kunnen laten gaan. Daarom heeft de organisatie besloten de prijzen persoonlijk aan het bedrijf te bezorgen. Geheel passend in de huidige tijdgeest.

Vrijdag 13 november, de dag van de waarheid!

Op de dag van de geplande finale zal het promotie team van de Sterkste Schakel compleet met fotograaf, videoteam, taart en champagne door onze mooie regio rond rijden om “alle nummer 1 bedrijven” op gepaste afstand een feestelijk bezoek te brengen. Deze bedrijven krijgen een dag van te voren van de organisatie een telefoontje met het vriendelijke verzoek vrijdag de 13e op dan genoemd tijdstip een kwartiertje vrij te maken om de prijs uit handen van de jury in ontvangst te nemen en een toost uit te brengen. Uiteraard wordt alles op foto en film voor het nageslacht vastgelegd.

Welke prijzen worden er vrijdag 13 november persoonlijk uitgereikt?

De 9 sectorpenningen, de prijs voor de Beste Website, de Grant Thornton Groeiversneller, de prijs voor de Meest Maatschappelijk Betrokken Ondernemer, de Publieksprijs en het felbegeerde beeldje voor de overall winnaar! De andere winnende bedrijven (de nummers 2 en 3 van elke sector) ontvangen de mooie Oorkonde diezelfde vrijdag via de post.

Om 16.00 uur wordt de overall winnaar bekend gemaakt
Als alle prijswinnaars bekend zijn, rijdt het promotieteam aan het eind van de middag nog langs de overall winnaar aan wie de trofee wordt overhandigd. Het blijft dus die dag tot de klok van 16.00 uur nog heel erg spannend!!

Winnaars Special Rijnstreek Business

Een paar dagen na de feestelijkheden verschijnt de traditionele Winnaars Special (op papier en digitaal), waarin alle winnaars (nummers 1, 2 en 3) uitgebreid geportretteerd woorden.

Sterkste Schakel Juryvoorzitter Robin Peereboom legt u even uit wat we gaan doen:

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *