Debbie Huson start ‘co-workingspace’ Vibes in Noordwijk, voor vrouwen

“Heb je enig idee hoeveel vrouwelijke ondernemers er in de Bollenstreek zijn? Dat zijn er ontzettend veel.” Debbie Huson geeft ze het liefst allemaal een plek in haar co-workingspace in Noordwijk. “Ik gun vrouwelijke ondernemers een inspirerende werkplek om alleen – of juist met elkaar – te bouwen aan hun business, samenwerkingen en verbindingen aan te gaan en hun klanten in een professionele werkruimte te kunnen ontvangen.”

GENOMINEERD VOOR DE STERKSTE SCHAKEL 2020

Debbie is al twintig jaar ondernemer, met een eigen balletschool in Leiden. “Met negen docenten verzorgen wij lessen voor zo’n vierhonderd leerlingen. Vier jaar terug begon ik over lifestyle te posten op Instagram. Voordat ik het wist had ik honderden – inmiddels ruim 2.500 – volgers.” Maar toen Debbie besloot om dat uit te bouwen tot een volwaardige zaak vond ze ook een ander gat in de markt.

Eerste co-workingspace voor vrouwen in de regio

“Thuis was ik afgeleid, thuis kan ik geen zakelijke relaties ontvangen en zelfstandig ondernemerschap kan eenzaam zijn. Dus ging ik op zoek naar een co-working-space.” Maar wat in de steden om ons heen allang bestaat, bleek er in de buurt niet te zijn. En ondernemer die zij is: “besloot ik het dan maar zelf te doen.”

Bouwen aan je business in een goede sfeer: VIBES

Aan drie grote tafels is er plaats voor achttien werkplekken. Er zijn vriendelijke zitjes en er is een grote ruimte waar je je met bezoekers kunt afsluiten. Debbie heeft de voormalige opslagruimte omgetoverd in een moderne, lichte, open en sfeervolle ruimte. “Ik geloof er in dat een inspirerende werkplek delen met andere succesvolle vrouwelijke ondernemers voor een enorme motivatie zorgt en dit weer resulteert in betere bedrijfsresultaten. Je deelt niet alleen je werkplek, maar ook je kennis, je netwerk, je onzekerheden en je successen. Vanwege het delen van deze positieve energie heb ik mijn website: shareyourvibes.nl genoemd.”

De co-workingspace biedt plaats voor onderneemsters die buiten hun bedrijf een plekje zoeken. En aan ZZP’ers. “Vibes is ook te huur als workshop- en eventlocatie.”

Ondernemen is leren

Om VIBES te realiseren schreef Debbie een ondernemingsplan en stapte ermee naar de bank. “Inmiddels heb ik 2 personal assistants, blijf ik mezelf ontwikkelen op het gebied van Sales & Marketing en heb ik 2 top business coaches in de arm genomen. Daarbij ben je als ondernemer nooit uitgeleerd; de groei en het succes van je bedrijf gaan immers hand in hand met je persoonlijke ontwikkeling.”

Online en offline

Elke maand organiseert Debbie bij Vibes samenwerkingsdagen die gekoppeld zijn aan een Masterclass. Het volgende project van Debbie gaat nog een stapje verder: “Onder het motto ‘workation’ gaan wij samen naar Ibiza. En daarna wil ik maandelijkse online masterclasses organiseren.” Alles voor dat ene doel: haar missie om meer vrouwen te laten ondernemen.

Vibes
Kloosterplein 22, Noordwijk
T 06 48 232 653
E [email protected]
W www.shareyourvibes.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *