Steengoede arbeidsbemiddeling door LaRock Werkt

Een taart om een vast contract te vieren na een lange uitzendperiode? Een cadeautje sturen om een opdrachtgever te bedanken voor al die vacatures? Een bloemetje naar iemand sturen die langdurig ziek is? ‘Natuurlijk, vindt Didi Roks – van Laren. Met haar eigen bureau in arbeidsbemiddeling kan ze eindelijk zo service- en klantgericht zijn zoals ze zelf wil. “LaRock Werkt is een weerspiegeling van mijn karakter.” 

GENOMINEERD VOOR DE STERKSTE SCHAKEL 2020

Na 11 jaar in vaste dienst in de arbeidsbemiddeling was Roks – van Laren klaar om voor zichzelf te beginnen. “Ik wilde meer tijd voor persoonlijke aandacht.Tijd voor bijvoorbeeld zomaar een praatje of een bloemetje.” In plaats van al die targets, focus op omzet en beloftes die niet nagekomen worden in de branche. Ze sprong in het diepe en in november 2017 richtte ze in haar woonplaats Roelofarendsveen LaRock Werkt op. Nog geen twee jaar verder is ze een nieuwe locatie, vele tevreden klanten en opdrachtgevers, een belachelijk hoge scoringskans van 80-90% en twee nieuwe collega’s rijker. Marleen is geboren en getogen in Roelofarendsveen en dat is, als enige bureau in Kaag & Braassem, echt een voordeel merken ze. “Omdat we de mentaliteit van dit dorp snappen. Het zijn harde werkers die voor van ‘gewoon is al normaal genoeg’ houden, net als wij overigens. Maar die je ook iets gunnen als je het goed doet.” Rianne komt uit Alphen aan den Rijn en zij zorgt voor een mooie combinatie met de mogelijkheid ons werkgebied nog verder uit te breiden.

Dus toen ze eindelijk de kans kreeg om een eerste vacature in te vullen bij Ruiten Foodpack om de hoek, volgde er al snel meer. “Vacatures, maar ook kandidaten en andere opdrachtgevers begonnen ons steeds vaker te vinden. Veel voor werving en selectie voor vaste dienstverbanden in de logistiek, techniek, administratieve, commerciële of financiële branche, maar ook wel korte uitzendperiodes of detachering.” Hoe verklaart ze zelf haar succes? “Zoals we nu zijn, zijn we altijd en met iedereen. Of het nu een directeur of een schoonmaker is. We hoeven er dus ook geen moeite voor te doen, want het gaat als vanzelf. Dit voelt niet als werken. 

Natuurlijk moet er wel geld verdiend worden, maar wel op een eerlijke manier.”

Erwin van Ruiten (Ruiten Foodpack) over LaRock Werkt

“Sinds 1879 is Ruiten Foodpack een  familiebedrijf, gevestigd in Roelofarendsveen, en gespecialiseerd in het verpakken van een breed scala aan voedingsmiddelen. Veelal private label producten en A-merken die bij alle   bekende retailers in Europa te vinden zijn. Een bedrijf dat absoluut niet    zonder professionele en gemotiveerde werknemers kan.  Werving en selectie van nieuwe medewerkers werd altijd veelal door ons zelf gedaan, of soms door de grote bekende namen in de uitzendbranche. Helaas vaak met       teleurstellingen en mismatchen tot    gevolg.

LaRock Werkt heeft hier gelukkig grote verandering in gebracht! Vanaf de eerste kennismaking is de samenwerking zeer prettig en duidelijk. LaRock Werkt verdiept zich goed in de klant en weet vaak al snel kandidaten aan te bieden die niet alleen goed in het profiel passen, maar ook qua persoonlijkheid een goede match zijn. LaRock Werkt voelt voor ons niet als een standaard uitzendbureau, maar als verlengstuk van onze organisatie op het gebied van werving en selectie. 

Inmiddels hebben wij dan ook samen met LaRock Werkt meerdere mensen aan een mooie baan binnen ons bedrijf geholpen. En met de verwachte groei de komende jaren, zullen er vast nog vele volgen!” 

Erwin van Ruiten – Ruiten Foodpack

LaRock Werkt
Sotaweg 134 C
2371 GH Roelofarendsveen
T 06 –  21808225
I www.larockwerkt.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *