3.000.000 x Fiat 500

Wist u dat het al weer 12 jaar geleden is dat de nieuwe Fiat 500 werd geïntroduceerd? Inmiddels zijn er van dit model al 3 miljoen geproduceerd, waarvan een kleine 40% werd geleverd in het thuisland Italië. In Nederland werden er tot op heden zo’n 70.000 geleverd. En nog steeds is het een succesnummer. 

Het was een slimme zet van Fiat om net als bij de MINI het oorspronkelijke model, de Fiat 500D, weer nieuw leven in te blazen  en het fascinerende is dat als je door je wimpers kijkt je de iconische accenten van de oorspronkelijke 500 terugziet. Voor de leeftijdscategorie die de 500D nog gekend hebben een warm nostalgisch gevoel en voor de jongeren gewoon een hele trendy auto met een hoog aaibaarheids-gehalte. Net als bij de Smart in hun beginperiode zie je de nieuwe 500 vaak als bedrijfsauto van makelaars en reclamebureaus in hun huisstijl. 

Ook slim van Fiat om het toch al 12 jaar oude model niet te vaak te restylen, waardoor het unieke karakter verloren zou kunnen gaan. Het grappige is dat er jaarlijks een speciale uitvoering van dit model geïntroduceerd wordt als tijdelijk actiemodel, zoals de Gucci of de Riva met stijlvolle houtdetails en momenteel de Spiaggina met een knipoog naar de jaren 60 vertaald in wieldoppen en het Fiat logo uit die jaren. Superleuk is ook dat de 500 leverbaar is als Cabrio en veel opties kent om jouw 500 naar eigen smaak te personificeren. Hele leuke zakenauto!

Door John Vroom, autoredacteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam