Sandra Slob en Andy Schonewille creëren onvergetelijke evenementen

GENOMINEERD VOOR DE STERKSTE SCHAKEL 2020

Sandra en Andy leggen de lat hoog voor zichzelf: “Misschien dat wij voor- of achteraf zaken moeten gladstrijken, maar het is juist ons werk om tijdens het evenement alles perfect te laten lopen. Het is zelfs de reden waarom wij steeds meer activiteiten in ons eigen bedrijf oppakken.”

“Oké, je mag het perfectionisme noemen, maar wij vinden het gewoon mooi wanneer álle hapjes op een dienblad op dezelfde manier aangesneden zijn.” Andy vertelt er een beetje beschroomd over, maar hij weet ook dat die neiging van zijn vrouw Sandra één van de pijlers van hun bedrijf is: “Sandra zorgt ervoor dat alles er gelikt uit ziet, ik zorg voor de orga-nisatie. En als dat goed loopt, dan krijg je vanzelf alsmaar meer aanvragen voor werk.” De andere pijler is zijn terrein: de logistiek en organisatie. “De derde pijler is het team van vaste- en inhuurkrachten zonder wie wij het niet zouden kunnen.”

Volledig verzorgd
“Komend weekeinde verzorgen wij drie partijen. Dan zijn er 19 mensen van ons aan het werk. Dat is wel anders dan zestien jaar geleden toen Sandra in haar eentje begon met de verhuur van stoelen en tafels.” Die verhuur begon zij vanuit een schuur bij haar ouders toen daarnaast een bedrijf dat partytenten verhuurt neerstreek. “En van het een kwam dus het ander: je ziet dan dingen die je zelf ánders zou doen en mensen vragen je of je het een of ander erbij kunt regelen. En ‘nee’ is nooit het juiste antwoord.” 2Rent4You is uitgegroeid tot een service-bedrijf dat de volledige verzorging van evenementen levert.

Groeiend netwerk
De groei heeft het bedrijf ook weer veranderd. “In de loop van de jaren verschuift onze focus. Wij doen nog steeds verhuur, maar de evenementen-organisatie is veel groter geworden.” Daar moesten Andy en Sandra ook weer keuzes in maken. “Wij proberen de focus te leggen op werk dat wij leuk vinden, en op werk waar wij zeker weten dat wij voor onze klanten het verschil maken.” Omdat onze markt steeds groter wordt en ons netwerk groeit krijgen wij steeds grotere en complexere opdrachten. “En daar leren wij zelf dan ook weer van.”

Van draaiboek tot en met video
Ieder evenement moet een onvergetelijke gebeurtenis zijn. “Het mag gasten aan niets ontbreken en de opdrachtgever – of het nu een echtpaar of een bedrijf is – hoeft zich nergens mee te bemoeien. Sandra houdt toezicht op de sfeer en de bediening. Haar ontgaat niets.” Andy zorgt ervoor dat alle spullen en de ingehuurde zaken – artiesten, geluid – op het juiste moment aanwezig zijn en werken. “Dat valt allemaal samen in een gedetailleerd draaiboek. Wij gaan samen naar de opdrachtgever om alle wensen te bespreken.”

Nog meer plannen?
Zijn er nóg meer dingen die Sandra en Andy erbij willen gaan doen? “Wij overwegen het huren van een eigen partylocatie. Onze uitgangspositie is sterk en wij zouden onze dienstverlening daar weer verder mee kunnen verbreden.”

2Rent4You party service
Portugalweg 10, Bodegraven
T 0172 203 607
E [email protected]
W www.2rent4you.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *