ARCO Metaal is 100% gericht op wat de klant wil

GENOMINEERD VOOR DE STERKSTE SCHAKEL 2020

ARCO Metaal maakt van staal wat de klant wenst. En de klant kan een architect of een aannemer, een bedrijf of een particulier zijn. De werkzaamheden lopen uiteen van stalen hekwerken, binnen- en buitenkozijnen, stalen deuren, trappen en tal van constructies. “Doordat we inmeten en montage of aflevering door één en dezelfde persoon laten uitvoeren, weten we precies welke afspraken zijn gemaakt en kunnen we ons daar ook aan houden”. Met dit eenvoudige maar krachtige systeem, garandeert ARCO Metaal kwaliteit en tevredenheid.

Puien, trappen, hekwerken, maar ook kastenwanden
Ook in het kantoor van ARCO Metaal zijn er veel voorbeelden van hun werk te zien. Mooie robuuste stalen draaideuren, stalen kozijnen, een binnenwand, een tafel en een kastenwand met stalen schuifdeuren. Alles natuurlijk op maat gemaakt. Het past goed bij de huidige industriële woontrend. Eigenaar Arco Molenaar: “Stalen puien, voor binnen en buiten, zijn trouwens al tientallen jaren een populaire keuze. Het roest niet, het heeft een luxe en robuuste uitstraling en we leveren ze met alle mogelijke soorten glas. Opdrachtgevers waarderen het dat we ook het glas leveren en monteren. Dit is namelijk efficiënter en scheelt de opdrachtgever tijd en geld. Bovendien kunnen we zelf de kwaliteitscontrole doen en zo onze kwaliteit garanderen.”

Nog steeds groeiend
“Ik ben het bedrijf als zelfstandige begonnen en inmiddels werken we met een team van vijftien mensen. Het is heel prettig dat wij zo gegroeid zijn, zo kan iedereen doen waar hij of zij goed in is. Voor mij persoonlijk is dat ervoor zorgen dat onze opdrachten volgens de planning en de verwachting van de klant verlopen. Ik hou ook contacten met de klanten, zo hoor je altijd wat de precieze wensen zijn.”

Het bedrijf groeit nog steeds. Dit heeft mede te maken doordat ARCO Metaal op verzoek van de klant ook werkt met nieuwe technieken of materialen. Zo groeit het bedrijf niet alleen in omvang, maar ook in specialismen. Een aantal van deze specialismen zijn inmiddels onder-gebracht in aparte bedrijven die vallen onder ARCO Metaal; INDOOR Steel en OUTDOOR Steel.

INDOOR Steel en OUTDOOR Steel
Stalen deuren, binnenkozijnen, meubels en trappen worden gemaakt en geleverd de naam ‘INDOOR Steel’. Stalen hek-werken, buiten kozijnen, prieeltjes en buitenmeubelen onder de naam ‘OUTDOOR Steel’.

“We hebben gemerkt dat het fijner werkt om bepaalde activiteiten te groeperen en zo te specialiseren. Om een voorbeeld te noemen: onze collega Matthijs Waterman is het aanspreekpunt voor INDOOR Steel. Hij heeft verreweg de meeste kennis opgedaan over stalen oplossingen voor binnenshuis, en kan klanten daarom vlot en accuraat helpen. Dat werkt als een trein.”

Volgens Arco is er genoeg vraag om nog flink door te groeien. “Maar niet te snel, anders heb ik geen tijd meer voor mijn klanten.”

Arco Metaal
Reijerskoop 313, Boskoop
T 06 – 15 45 87 76
E [email protected]
I www.arcometaal.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *