Beachclub Wantveld bereidt Kring van de Sterkste Schakel een warme ontvangst

Een echte ondernemer heeft altijd visitekaartjes bij zich. Ook wanneer zij (!) in zomerjurk op het strand staat. Bij de jaarlijkse strandborrel van de Sterkste Schakel Kring was het niet anders. Tussen de leden van de Kring en de aanwezige genomineerden voor 2018 werden er dan ook veel visitekaartjes uitgewisseld.

Twaalf van de inmiddels bijna dertig genomineerden voor de Sterkste Schakel 2018 gingen in op de uitnodiging om deel te nemen aan de jaarlijkse strandborrel van de Sterkste Schakel Kring. Wij overvielen hen met de uitreiking van de Special Award, het bewijs van hun nominatie. Behalve door het mooie weer was daardoor de feestelijke sfeer compleet.

Zintuiglijk genot
Alle zintuigen werden geprikkeld. De keuken van beachclub ’t Wantveld zette ons koele hapjes en mooi brood voor. Raymond Rijnaarts liet ons proeven uit een selectie van frisse, vrolijke en smakelijke wijnen die mooi pasten bij de zonnige, maar koele middag. Kunstschilder Simon Balyon toonde ons eigen werk en vertelde hij ons hoe kunst en ondernemerschap bij hem samengaan. En tenslotte zong en speelde Koert Witteman eigen nummers en covers met extra begeleiding van basgitarist Mark.

Sterkste Schakel Kring
Het lidmaatschap van de Kring staat open voor oud-winnaars en finalisten van de Sterkste Schakel. Bijna 100 ondernemers van de vele deelnemers uit de afgelopen zestien jaar ontmoeten elkaar nog regelmatig bij bijeenkomsten.Leden van de Kring delen hun passie voor klantgerichtheid en weten elkaar te vinden voor onderling advies en inspiratie. De Jury van de Sterkste Schakel betrekt haar leden uit de kring.

De Rijnstreek Business Summer Beach Wijnproeverij werd mede mogelijk gemaakt door:
Wantveld Beachclub Katwijk
Jos Rijnaarts Wijnimport Alkmaar
Simon Balyon, Kunstschilder

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *