Technische realisatie Sterkste Schakel finale in handen van Solid Rental

Guido Hogenboom van Solid Rental heeft twee keer de finale avond bijgewoond, de eerste keer als genomineerde en de tweede keer als jurylid. Dit jaar verzorgt hij met zijn bedrijf Solid Rental de totale techniek van de avond.

Dat dit wat verder gaat dan het ophangen van een paar spotjes aan het plafond blijkt wel uit onderstaand korte gesprekje met Guido Hogenboom, mede eigenaar van Solid Rental uit Roelofarendsveen. Guido Hogenboom: “Harry de Reus en ik raakten vorig jaar tijdens een kring- bijeenkomst met elkaar in gesprek en al snel merkte ik dat Harry niet echt tevreden was met het totaalplaatje van het podium. De finalisten zaten op het podium voor een zwart gordijn. Hij vond het een beetje sfeerloos. Dat moet toch veel mooier kunnen, vroeg hij aan mij. Dat was natuurlijk niet tegen dovenmansoren gezegd. Al snel kwamen we tot een mooie afspraak dat voor de komende verkiezingen Solid Rental de beleving van de finale avond naar een hoger plan zal brengen. Hoe het er allemaal precies uit zal gaan zien houden we nog een beetje geheim, maar dat het publiek in de zaal straks een hele andere finale avond zal beleven is wel duidelijk”.

Met de technische realisatie van 350 evenementen per jaar heeft Solid Rental zijn plek op de evenementenmarkt veroverd. Het bedrijf van Guido Hogenboom en Sander Warmerdam, dat ruim 14 jaar geleden werd opgericht werkt voor gerenommeerde bedrijven als Tommy Hilfiger, Heineken, Vodafone en Rabobank. Ook internationale ICT-bedrijven, farmaceutische concerns en ministeries zijn opdrachtgever. En voor de VVD ondersteunt Solid Rental tweemaal per jaar het ledencongres.

Bundeling van krachten
Guido: “Om op 10 maart een nog sfeervoller totaalplaatje te kunnen realiseren heeft Elles & Hellen Decor & Architectuur uit Leiderdorp en het team van Jora Vision uit Rijnsburg zich bereid verklaard om met ons en de organisatie samen te werken. Door de creatieve ideeën van deze twee bedrijven te bundelen creëren we een 1 + 1 = 3 beleving”. Jan Maarten de Raad, eigenaar van het Rijnsburgse bedrijf Jora Vision maakt speciaal voor de finale avond een mooie, originele achterwand, zodat de saaie, zwarte gordijnen op het podium tot het verleden behoren.

Het team van Jora Vision is vooral bekend om hun realisaties van spectaculaire projecten voor themaparken, dierentuinen, musea, waterparken en overige diverse organisaties binnen de recreatiebranche. Jan Maarten: “Ons unieke aanbod van ontwerp en productie onderscheidt ons in de thematiserings- en recreatiebranche in Europa. Het directe contact tussen onze ontwerp- en productieafdeling zorgt voor een efficiënte samenwerking die de nodige kosten besparing op projecten kan garanderen.

Op deze manier zetten wij een productiewerkwijze neer die binnen het budget van onze klant past. Deze opdracht voor de Sterkste Schakel is meer een kwestie van gunnen. Ik ken Harry de Reus al een tijdje en als we elkaar een beetje kunnen helpen, dan doen we dat graag. Zo staan we ook elk jaar weer klaar voor de bloemencorso van Rijnsburg. Vaak kost het ons geld, maar dat hebben we er graag voor over. We maken er veel mensen blij mee en dat is ons ook wat wat waard.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *