Juwelier Jacques van Dijck: “Trouwe klanten zijn het grootste compliment”

Na de sluiting van de vestiging in Sassenheim richt juwelier Jacques van Dijck zich volledig op de winkel in Voorhout. De professionele advisering, serviceverlening en klantondersteuning van de afgelopen tientallen jaren krijgt met de uitbreiding van het assortiment een extra dimensie.

De sluiting van de vestiging van juwelier Jacques van Dijck in Sassenheim gaf de medewerkers de mogelijkheid om zich te bezinnen op het bestaande assortiment sieraden, juwelen en lederen artikelen met een mogelijke uitbreiding in de vestiging in Voorhout. Trots en blij zijn ze met de vele blijken van waardering in de vorm van kaarten, bloemen, woorden van dank die ze van de klanten in Sassenheim gedurende die periode hebben ontvangen. Veel klanten hebben aangegeven naar Voorhout te komen als de winkel in Sassenheim gesloten is. Blij zijn de medewerkers dat veel klanten dan ook de daad bij het woord hebben gevoegd en hun gezicht al hebben laten zien in Voorhout. Een groot compliment voor een ondernemer!

Luxe producten
Sieraden, juwelen, een leren handtas of portemonnee, een fraai uitgevoerd kinderbestek bij de geboorte van een nieuwe wereldburger, maar ook een eenvoudig armbandje of een paar oorknopjes, het zijn stuk voor stuk luxe producten. Vaak staat zo’n cadeau voor een uiting van waardering, is een liefdesgebaar of vormt de ondersteuning van een felicitatie.

Altijd vereist het uitzoeken hiervan bijzondere aandacht voor hoe de ontvanger of ontvangster het cadeau zal vinden, of het bij haar of hem past en of het een uiting is van wat de gever er mee bedoelt. Bij juwelier Jacques van Dijck zijn ze zich hiervan terdege bewust. Ze zijn erdan ook volledig op gericht om de gever van een cadeau te ondersteunen met deskundige adviezen. Er wordt volop de tijd genomen om de klant de keuze te laten bepalen, zodat die met een goed gevoel de deur uit gaat, in de wetenschap dat zijn of haar cadeau een brede lach op het gezicht van de ontvanger zal veroorzaken.

Juwelier Jacques van Dijck heeft in Sassenheim in ruim dertig jaar een kwalitatief deskundige en klantgerichte naam opgebouwd en vast gehouden. Service staat daarbij hoog in het vaandel. In Voorhout is Jacques van Dijck al ruim twintig jaar een bekend gezicht met eenzelfde naam en faam als juwelier. Het is dan ook de bedoeling om dit op dezelfde manier voort te zetten en daar waar verbeteringen gewenst zijn, die door te voeren. Zoalseen medewerker van Jacques van Dijck het kort en bondig aangeeft: een tevreden klant is een trouwe klant: het grootste compliment dat we kunnen krijgen.

Juwelier Jacques Van Dijck
Herenstraat 73
2215 KG, Voorhout
T 0252 – 22 18 18
I www.juweliervandijck.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *