Citroën Jumpy M: “Absoluut positief”

Merk en type testauto:
Citroën Jumpy M
Vanafprijs:
€ 17.000,-
Prijs van het getoonde model:
€ 19.750,-

Vol enthousiasme ging ik in op de invitatie van Rijnstreek Business voor de bedrijfswagentestdag. Niet alleen is de nominatie voor de Sterkste Schakel een eer, het biedt tevens een uitstekend podium om in contact te komen met ondernemers uit heel andere branches. Na een hartelijke kennismaking met Ronald Baak van Motorhuis, werd ik door hem voorgesteld aan – wat zou blijken – mijn nieuwe liefde van die dag; een schitterende gloednieuwe Citroën Jumpy, het allernieuwste model.

De Jumpy is twee slagen groter dan waarin ik gewend ben te rijden, maar daarom juist interessant voor mij als wijnhandelaar. Zowel qua rijgedrag als qua ruimte een uitdaging met het oog op de toekomst. Als zeer prettig ervaren heb ik de hoge zit en het daarbij behorende overzicht op weg en medeweggebruikers. Op motorisch en schakelcomfort kan ik de nieuwste Citroën Jumpy niet anders dan als perfect beoordelen. En wat een ruimte achterin!

Absoluut positief is dan ook de combinatie van weggedrag, comfort en laadvermogen ten opzichte van de prijs, deze verraste mij aangenaam.

Bij terugkomst op Landgoed Tespelduyn zijn er onderling ervaringen uitgewisseld door zowel de testrijders als de verkoopadviseurs van de diverse autobedrijven, dit in een ontspannen en informele ambiance. Terugkijkend op een uiterst geslaagde kennismaking met de bedrijfswagen, Ronald Baak van Motorhuis en de mede testrijders, geeft mij dit een zeer goed gevoel voor de komende jaren; goede contacten zijn gelegd, de aanzet tot een goede samenwerking is absoluut gegeven!

De Testrijder

Mijn naam is Thijs Brambach, een jonge ondernemer met extreem veel liefde voor wijn en eigenaar van Wijn & Thijs. Wijn & Thijs staat voor wijnbeleving; passie, proeven, genieten. Met als basis een fysieke winkel en een webshop, volgens mij dé manier om aan wijnplezier invulling te geven. Naast verkoop aan particulieren en aan de zakelijke markt, organiseert Wijn & Thijs zeer uiteenlopende wijnevenementen; van een proeverij bij u aan boord tot een volledig wijn-spijs diner op locatie. Mijn huidige auto is een Citroën Berlingo bestelwagen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *