Fiat Talento: “Alles erop en eraan”

Merk en type testauto:
Fiat Talento L2H1 ecojet 125pk
Vanafprijs:
€ 18.250,-
Prijs van het getoonde model:
€ 29.600,-

Compleet verrast was ik door de uitnodiging voor de jaarlijkse Bedrijfswagentestdag. Met vol enthousiasme reed ik richting Landgoed & Golfresort Tespelduyn. Ik was hier nog niet eerder geweest en ik moet eerlijk bekennen dat het een schitterende locatie is. Bij aankomst stonden er diverse bedrijfswagens tentoongesteld. Het was een behoorlijke gevarieerde keuze voor het MKB. Zo’n beetje alle merken waren vertegenwoordigd. De ontvangst was erg vriendelijk en er was bij binnenkomst een druk, maar gezellig gekwebbel tussen een grote diversiteit aan ondernemers uit de regio.

Na een korte voorstelronde werd ik gekoppeld aan de Fiat Talento van Abswoude Autopromenade uit Noordwijk.

De kennismaking met Richard Augustinus verliep uiterst hartelijk. Richard nam ruim de tijd om mij alles grondig uit te leggen. De opties zijn legio van deze Fiat Talento. Werkelijk alles zit erop en eraan. De auto rijdt comfortabel en is erg stil. Met name dat laatste wil nog wel eens verschillen bij bedrijfswagens, maar deze Talento is dus geruisloos! De motor biedt enorme power. Hij beschikt over veel PK’s en gaat werkelijk als de brandweer! De laadruimte is voor onze werkzaamheden en behoefte ruim voldoende. De auto voldoet verder aan onze eisen die wij stellen voor ons dagelijks gebruik. Deze uitgebreide uitvoering, met zeer veel opties, zorgt er wel voor dat de prijs voor ons aan de stevige kant is. De basisuitvoering komt voor ons eerder in aanmerking, maar dat is uiteraard een persoonlijke afweging.

De Testrijder
Ik ben Willem van Leeuwen. Ik ben directeur/eigenaar van Van Leeuwen Valkenburg Infra B.V.
Wij houden ons bezig met de aanleg van wegen, riolering, bestratingen, grondverzet en aanleg van parken en waterpartijen voor bedrijven, gemeenten, instellingen, projectontwikkelaars en bouwbedrijven. Ons werkgebied is de regio Rijnland en de Randstad. Onze huidige bedrijfswagens zijn o.a. Renault enToyota.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *