Volkswagen Crafter: “Robuust en krachtig”

Merk en type testauto:
Volkswagen Crafter 136pk
Vanafprijs:
€ 21.145,-
Prijs van het getoonde model:
€ 31.985,-

Ik werd benaderd door de organisatie van Rijnstreek Business voor deze testdag. Nu staat het testen van auto’s niet bepaald elke dag in je agenda, maar staat doorgaans helemaal vol met klantgesprekken en dagelijkse zaken die geregeld moeten worden. Maar dit zijn toch van die leuke en nuttige uitjes waar je graag tijd voor vrijmaakt. Na een zeer hartelijk welkom van de dames en heren van Rijnstreek Business kon de dag beginnen.

Ik heb direct kennis gemaakt met de overige ondernemers in een zeer goede en ongedwongen sfeer. Na de groepsfoto werd er een foto gemaakt met de testrijder en de dealer. Ik werd gekoppeld aan de Volkswagen Crafter van Wim Bos van Maas Autogroep. Ik mocht als eerste weg omdat er voor mij in de ochtend een klantenbezoek op mijn programma stond. Het viel mij allereerst op dat deze bus toch behoorlijk robuust en krachtig is en qua power en comfort niet onderdoet voor een gewone personenauto. De Crafter beschikt over erg veel laadruimte, makkelijke en comfortabele stoelen en hij laat zich snel wennen, ook voor mensen die niet dagelijks in een bestelbus rijden. Ik begrijp goed dat de nieuwe Crafter is betiteld als ‘International Van of the Year 2017’.

Na een dag van activiteiten kwam ik bij het Ford museum aan. Wat een prachtige collectie oldtimers hebben die mensen daar. We werden rondgeleid door iemand van het museum die met passie over de voertuigen sprak en met weemoed denkt aan de sluiting van dit mooie museum (per 1 december a.s., red.).

Na het bezoek aan het museum zijn wij allen richting Landgoed Tespelduyn gereden waar we wederom hartelijk werden ontvangen voor de napraat, ervaringen en borrel. Heel gezellig en informatief. Ik heb daar weer nieuwe enthousiaste ondernemers mogen ontmoeten die wellicht bij ons en hopelijk ook bij alle deelnemende dealers in de toekomst een mooie bedrijfswagen gaan kopen. Mijn dank is groot naar Wim Bos en Rijnstreek Business.

De Testrijder

Arno de Jong is vestigingsdirecteur van Sligro Leiden. Sligro is een toonaangevende totaalgroothandel voor professionals in food. Het bedrijf is onderdeel van het beursgenoteerde Sligro Food Group. Met 49 zelfbedieningsgroothandels, 9 bezorggroothandels en een assortiment van ruim 60.000 artikelen bedient Sligro bedrijfsmatige klanten in heel het land. Sligro voorziet deze klanten van kwalitatieve food, non-food en dagverse producten. Zij kunnen rekenen op een deskundige en betrokken partner die persoonlijke service hoog in het vaandel heeft staan. Een partner die met kwaliteitsproducten een groot en groeiend marktsegment aan zich weet te binden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *