Studio MiCa gespecialiseerd in magazines en concepten!

Een schat aan ervaring en een passie voor alles wat te maken heeft met beeld en tekst, samengevat in magazines of andere vormgeving. Miranda Castelein van Studio MiCa gelooft in de kracht van bladen en gaat een restyling of het bedenken van een nieuw concept niet uit de weg.

Puur, creatief en gedreven. Met een scherp oog voor beeld en vorm en een neus voor krachtige boodschappen en concepten. Dat is Miranda Castelein van Studio MiCa.

Miranda werkte zeventien jaar bij Sanoma Media, uitgever van publiekstijdschriften, waarvan het grootste gedeelte als art director bij tijdschriften als Margriet en Mind Magazine. Voor Margriet maakte zij jarenlang Specials en line- en brandextentions zoals agenda’s, kalenders en boeken. Ook verzorgde zij de vormgeving van Margriet Winter Fair.

Daarnaast kwamen alle marketinguitingen zoals abonneewervingscampagnes voor Margriet van haar hand. In 2009 werd Miranda gevraagd voor het maken van het Pink Ribbon Magazine, een jaarlijks magazine voor en over vrouwen met borstkanker. Een cadeautje om te mogen maken!

Sinds 2011 heeft zij haar eigen bureau. Ze werkt als freelance art director voor Helden magazine, de sportglossy van Frits en Barbara Barend. Een toonaangevend magazine over sporters met daarin bijzondere fotografie en mooie typografie. In Helden komt de kracht van een goede lay-out, de balans tussen beeld en typografie, goed tot uiting.

Daarnaast heeft Miranda Castelein een eigen magazine bedacht: Hier! in de regio, dat zes keer per jaar verschijnt in een oplage van 12.000 en gratis huis-aan-huis wordt verspreid in de gemeente Kaag en Braassem. Naast het magazine verschijnt er ook iedere twee weken Hier! in de regio nieuws, een krant met een oplage van 22.000 huis-aan-huis verspreid in de gemeente Kaag en Braassem en gemeente Nieuwkoop. Voor beide uitingen verzorgt zij niet alleen de vormgeving maar ook de fotografie en zorgt zij ervoor dat iedere uitgave weer vol staat met verrassende onderwerpen. Miranda werkt daarbij samen met Jeannette van Haastert en Barry Verdel.

Studio MiCa is een bureau voor conceptontwikkeling en vormgeving, gespecialiseerd in magazines en (bedrijfs)bladen. Miranda’s hart ligt bij het bedenken van sterke concepten die we zorgvuldig uitrollen. Dat doen we met veel passie, kennis en ervaring. Zo nu en dan maakt Studio MiCa graag een uitstapje, bijvoorbeeld naar het maken van logo’s en huisstijlen. Ook een fotografie-opdracht is bij haar in goede handen, Miranda weet geportretteerde personen op hun gemak te stellen en ziet ieder detail om zo tot het mooiste beeld te komen.

Studio MiCa beschikt over een breed netwerk van samenwerkende partijen, waaronder fotografen, tekstschrijvers en drukkerijen. Opdrachten van iedere grootte en omvang zijn bij haar daardoor in goede handen. Op zoek naar sprekende concepten, mooie ontwerpen of een wervelende brainstorm? Maak kennis met Studio MiCa!

Studio MiCa
Floraweg 35
2371 AK Roelofarendsveen
M 06 138 05 367
I www.studiomica.nl
E [email protected]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *