Erwin Dahler, Abswoude Autopromenade: “Honda derde grootste automerk”

Ik heb het al eens eerder gezegd, ik vind het automerk Honda momenteel wat onderbelicht en liep in dat kader eens binnen bij Erwin Dahler, verkoopadviseur voor dit merk bij Abswoude Autopromenade in Noordwijk.

“Inderdaad, ten onrechte, want wereldwijd gezien is Honda het derde grootste automerk na Toyota en Volkswagen”, volgens Erwin. “Destijds was Honda een erg populair automerk in Nederland met de kleine Civic en de sportieve Accord, alleen heeft het merk dat succes niet weten voort te zetten. Bijzonder, want aan de productkwaliteit ligt het niet, want Honda maakt uitstekende producten van hoge kwaliteit met als resultaat lage onderhoudskosten en nauwelijks reparaties.

Momenteel kent het Honda aanbod twee modellen, de Civic, een forse zakenauto met name in de Tourer uitvoering met een enorme ruimte en de zojuist gefacelifte CR-V. In september verwachten wij de nieuwe Jazz die wat groter en breder is geworden. Echt een ruimtewonder. Dan introduceren wij ook de nieuwe HR-V na jaren terug van weggeweest. Een royale SUV of CrossOver, zoals dat nu heet. In de diesel-uitvoering valt die in de 20% bijtelling. Tijdens de  recentelijk gehouden AutoRAI bestond er al veel belangstelling voor dit nieuwe model. Wij zien de Honda toekomst dan ook met vertrouwen tegemoet”.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PunaldNen
Само название « Детский спортивный комплекс » подразумевает то, что данная конструкция не оставит равнодушным даже самого скептически настроенного к спортивным упражнениям ребенка. Как правило, спортивные комплексы для детей состоят из простых, но эффективных снарядов, которые также призваны заинтересовать ребенка как игровые элементы. К тому же любой спортивно игровой комплекс можно расширить и дополнить, например, повесив на него баскетбольное кольцо или любой другой узел, не входящий в стандартную комплектацию. Таким образом, можно постоянно стимулировать ребенка к тренировкам, делая для него комплекс все более привлекательным местом в плане проведения досуга.Only links mode Спортивные площадки купить Фото и видео универсальные спортивные площадки Детские спортивные площадки Для изготовления комплексов используют дерево, пластик, металл. Оптимальным вариантом считаются комбинированные модели с прочными металлическими каркасами и лёгкими пластиковыми или деревянными рабочими деталями.Круглосуточный доступ. Несложная общедоступная техника освоения упражнений. Тренировки на свежем воздухе. Антивандальное покрытие (металл, пластик, резина). Низкая вероятность получить травму, так как тренировки проходят с собственным весом.
12-06-2024 08:36
PunaldNen