Honda CR-V 1.6 i DTEC: Deze Honda is echt zuinig!

Deze nieuwe Honda is echt zuinig! Volgens dit merk zou 1 op 22,2 haalbaar moeten zijn. En dat voor een forse SUV die tot nu toe alleen maar leverbaar was met een 2.2 liter dieselmotor. Hij is ook aanzienlijk goedkoper, zo’n kleine 10.000 euro.

Door: John Vroom

Je mist dan wel de 4-wielaandrijving, maar die mis je niet echt bij ‘huis-tuin- en keukengebruik’. Deze CR-V zit en rijdt als een echte SUV. Hoge zit, royaal uitzicht, rijdt heel relaxed en door de wat overhellende carrosserie neem je de bochten ook automatisch minder sportief. Comfortabel dus.

Deze Honda stuurt plezierig en schakelt met gevoel. De 1.6 dieselmotor geeft je niet dat krachtige gevoel van zijn 2.2 liter broer, maar hij voldoet prima wat prestaties betreft. Het interieur ziet er verzorgd uit en geeft mij een wat Amerikaans gevoel. Een beetje grijs, maar zeer overzichtelijk en alles op de plaats waar je het verwacht. Wat uiterlijk betreft is het een stoer ogende SUV met de zeer herkenbare Honda grille met dito logo. Moderne lijnen met een opvallende raampartij aan de zijkant en een rechte, ook strak gelijnde kont.

Het aardige van deze Honda is naar mijn idee dat hij een wat eigen gezicht heeft als SUV, zodat je toch iets aparter rijdt. En daarbij is hij enorm zuinig en dat is ook mooi meegenomen in deze tijd waar elke euro er één is als je kunt besparen. Toch?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PunaldNen
Само название « Детский спортивный комплекс » подразумевает то, что данная конструкция не оставит равнодушным даже самого скептически настроенного к спортивным упражнениям ребенка. Как правило, спортивные комплексы для детей состоят из простых, но эффективных снарядов, которые также призваны заинтересовать ребенка как игровые элементы. К тому же любой спортивно игровой комплекс можно расширить и дополнить, например, повесив на него баскетбольное кольцо или любой другой узел, не входящий в стандартную комплектацию. Таким образом, можно постоянно стимулировать ребенка к тренировкам, делая для него комплекс все более привлекательным местом в плане проведения досуга.Only links mode Спортивные площадки купить Фото и видео универсальные спортивные площадки Детские спортивные площадки Для изготовления комплексов используют дерево, пластик, металл. Оптимальным вариантом считаются комбинированные модели с прочными металлическими каркасами и лёгкими пластиковыми или деревянными рабочими деталями.Круглосуточный доступ. Несложная общедоступная техника освоения упражнений. Тренировки на свежем воздухе. Антивандальное покрытие (металл, пластик, резина). Низкая вероятность получить травму, так как тренировки проходят с собственным весом.
12-06-2024 08:36
PunaldNen