De nieuwe BMW 3GT: Ruimer dan ruim!

De nieuwe BMW 3 Serie Gran Turismo is ongetwijfeld bedoeld voor zakelijke rijders die de voordelen van een SUV willen combineren met de sportieve rijeigenschappen van de BMW 3 Serie.

Een combinatie die van de 3 Serie een heel aparte auto maakt wat design betreft, waarover de meningen verdeeld zullen zijn, verwacht ik. Voordeel is dat de GT de 3 Serie wat ruimer maakt. De GT is 20 centimeter langer en de wielbasis is 11 centimeter groter gegroeid. Gevolg is dat je achterin ruim 7 centimeter meer beenruimte hebt. De kofferruimte is enorm. Er kunnen 520 literpakken Magere Yoghurt in en dat zijn er zelfs 25 meer dan in de Touring en met de bank plat praten we over 1600 literpakken. Standaard is deze BMW uitgevoerd met het ‘voetendansje’, waarmee je de bagageklep automatisch kunt openen. Handig en vooral leuk als de buren kijken. De voorstoelen staan zo’n 5 centimeter hoger, waardoor je een wat comfortabeler instap hebt en uiteraard wat beter zicht. Het interieur ziet er ergonomisch uit en heeft de weldadige kwaliteit van de 3 Serie. De GT heeft nog wat leuke details, zoals luchtopeningen achter de wielkasten voor een betere aërodynamica en rond de 110 kilometer komt de achterspoiler omhoog. Maar om indruk te maken op diezelfde buren kan je de spoiler ook zelf met een druk op een knop omhoog laten komen als je stilstaat. De ideale 3 Serie voor de liefhebber van ruimte!

Michel Heus, Van Poelgeest Noordwijk: “Geschikt voor langere reizen”

“Eén van de opvallendste kenmerken van de nieuwe BMW 3 Serie Gran Turismo is zijn indrukwekkende ruimte-aanbod, dat hem in combinatie met de hogere zitpositie ook bijzonder geschikt maakt voor langere reizen”, volgens Vestigingsdirecteur Michel Heus van Van Poelgeest uit Noordwijk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PunaldNen
Само название « Детский спортивный комплекс » подразумевает то, что данная конструкция не оставит равнодушным даже самого скептически настроенного к спортивным упражнениям ребенка. Как правило, спортивные комплексы для детей состоят из простых, но эффективных снарядов, которые также призваны заинтересовать ребенка как игровые элементы. К тому же любой спортивно игровой комплекс можно расширить и дополнить, например, повесив на него баскетбольное кольцо или любой другой узел, не входящий в стандартную комплектацию. Таким образом, можно постоянно стимулировать ребенка к тренировкам, делая для него комплекс все более привлекательным местом в плане проведения досуга.Only links mode Спортивные площадки купить Фото и видео универсальные спортивные площадки Детские спортивные площадки Для изготовления комплексов используют дерево, пластик, металл. Оптимальным вариантом считаются комбинированные модели с прочными металлическими каркасами и лёгкими пластиковыми или деревянными рабочими деталями.Круглосуточный доступ. Несложная общедоступная техника освоения упражнений. Тренировки на свежем воздухе. Антивандальное покрытие (металл, пластик, резина). Низкая вероятность получить травму, так как тренировки проходят с собственным весом.
12-06-2024 08:36
PunaldNen