New Wings Charity Gala: 

Night of Wonder

Op zaterdag 5 oktober organiseert de New Wings Foundation haar jaarlijkse charity gala in Grand Hotel Huis ter Duin. Een onvergetelijke avond waar de succes verhalen van de New Wings helden, spectaculair entertainment en een culinaire beleving bij elkaar komen. Jamai Loman, ambassadeur van stichting New Wings, presenteert de avond.  

De New Wings Foundation richt zich op de kinderen en jongeren die herstellende zijn van een orgaantransplantatie, maar ondersteunt ook de helden die middenin dit traject zitten. De foundation wil de periode waar machteloosheid en onzekerheid een hoofdrol spelen verzachten. Door middel van o.a. sport- en speldagen en familie coaching. Daarnaast blijft de foundation aandacht vragen voor het belang van orgaandonatie.

A night to remember 
De gasten van het gala kunnen een avond verwachten die zowel feestelijk als betekenisvol is. Het evenement vindt plaats in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Na het sprankelende ontvangst kunnen de gasten genieten van een verfijnd driegangendiner, bereid door het culinaire team van Huis ter Duin. Van overleven naar leven is het motto en daar wordt dan ook volop aandacht aan besteed. De New Wings Helden delen hun succes verhalen en gastsprekers worden uitgenodigd die meer kunnen vertellen over de initiatieven. Uiteraard wordt er ook gedanst en dat onder leiding van Leo Lauffer Entertainment. Dat wordt gegarandeerd een swingende avond. Uiteraard is ook de veiling onderdeel van de avond. De 

veiling bestaat uit unieke en exclusieve items, variërend van kunstwerken tot luxe reizen. De opbrengst van de veiling gaat direct naar de initiatieven van New Wings. 

Ambassadeurs
New Wings werkt met gepassioneerde en toegewijde ambassadeurs die een cruciale rol spelen in het vergroten van onze zichtbaarheid en impact. Jamai Loman, presentator, zanger en ervaringsdeskundige, zet zich al jaren in voor bekendheid rondom transplantaties en is actief op de jaarlijkse Kidsdagen. Romaissa Magouh, de kinderambassadeur van de afgelopen drie jaar, is een verbindende factor voor alle New Wings Helden. Marion Siebeling, manager en onderzoeker bij UMCG Transplantatie, brengt waardevolle 

medische kennis en inzicht in de behoeften. Michelle Huiman, een ervaringsdeskundige, deelt haar verhaal op inspirerende wijze op Instagram. Stephan Stokkermans, directeur van Grand Hotel Huis ter Duin, is ambassadeur en gastheer van het jaarlijkse gala. Deze ambassadeurs versterken de missie van New Wings en inspireren ons allemaal.

Een avond die levens verandert
Het New Wings Gala op zaterdag 5 oktober belooft niet alleen een feestelijke avond te worden, maar ook een kans om een verschil te maken voor de New Wings Helden. Reserveer een tafel via de website www.newwings.eu/charity-gala-2024/ of neem contact op met Marianne via [email protected].

Programma zaterdag 5 oktober 2024: 

18:30 uur: Ontvangst met champagne    
19:00 uur: Aanvang diner (met uw eigen feestje aan tafel)    
21:45 uur: Veiling     
22:45 uur: Spectaculair gast optreden     
23:45 uur: Bekendmaking opbrengst    
00:00 uur: Feestelijke afsluiting  

Dresscode: Black tie
Locatie: Grand Hotel Huis ter Duin, Koningin Astrid Boulevard 5, 2202 BK Noordwijk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *