Leiden Marathon zoekt vrijwilligers

Leiden Marathon is op 11 en 12 mei weer gastheer voor vele duizenden hardlopers en wandelaars. Meer dan duizend vrijwilligers voelen zich gastheer en gastvrouw omdat zij samen bezig zijn om het voor de sporters zo comfortabel mogelijk te maken. Voor die gastvrijheid komen de sporters zo graag naar Leiden.

De organisatie heeft nog wat mensen nodig die helpen en ook gastvrouw en gastheer willen zijn, allemaal in het hetzelfde shirt en jack. Wij zoeken nog helpers voor het finishgebied (begeleiding en verzorging lopers, spandoeken ophangen/opruimen, oversteekhulpen, hekken zetten en opruimen). Maar ook nog parcoursassistenten op verschillende plekken langs de route, vaak op eenvoudige posten (verkeer tegenhouden en vooral ook de lopers aanmoedigen). Leuk met z’n allen de hardlopers en wandelaars een mooie dag in en om Leiden te bezorgen. En daarna samen uitblazen. Geef je op bij Mok Scheffer. Dit kan met een mailtje naar [email protected] of 071-5144461.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *