College gemeente Lisse op bezoek bij lokale ondernemers

Het college van B en W heeft onlangs een bezoek gebracht aan de lokale ondernemers van Baaij-fresh en restaurant FreQuent in Lisse.

De burgemeester en wethouders hebben een rondleiding gekregen door de winkel en de keuken van Baaij-fresh. De broers Ad en Kees Baaij hebben hun inspanningen gedeeld op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Duurzaamheid staat centraal bij het bedrijf, met bewuste inkoop en deelname aan initiatieven zoals ‘To good to go’. Daarnaast is Baaij-Fresh erkend als leerbedrijf en bieden ze kansen aan medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Na het bezoek aan Baaij-Fresh heeft het college de jonge horecaondernemers van FreQuent ontmoet op het Vierkant. Ondernemers Quincy van der Putten en Frank van Bakkum zijn net pas begonnen en kijken uit naar de komst van bloementoeristen en festiviteiten op het Vierkant.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *