Ondernemersbijeenkomst ‘Oneindige Energie’ groot succes

Onlangs vond in het NH Hotel Leeuwenhorst een zakelijk evenement plaats rondom energie. Deze bijeenkomst was voor alle ondernemers in de Duin- en Bollenstreek een belangrijk netwerkmoment en om meer te weten te komen over verduurzamen, huidige trends en wat er in deze regio mogelijk is.

Kennis en inspiratie

Tijdens deze ondernemersbijeenkomst werd volop gesproken over allerlei interessante onderwerpen en trends rondom energie. Zo deelden verschillende bekende landelijke en regionale sprekers hun kennis en ervaringen. Ook waren er verschillende workshops waarin specifieke actuele thema’s aan bod kwamen, zoals aardwarmte en subsidies/financiering en het verduurzamen van vastgoed. Deze primeur bleek een belangrijk netwerkmoment en de uitgelezen kans om ondernemers meer inzichten te geven rondom verduurzaming. Met bijna 150 deelnemers kijken we terug op een geslaagd evenement.

Theo Alkemade, wethouder duurzaamheid van de gemeente Noordwijk; “Regionaal krachten bundelen om ondernemers op weg te helpen in deze best complexe energietransitie. Dat is een positief geluid wat je als gemeente wilt geven. Ondernemers toekomstbestendig maken, kosten laten besparen en ook nadenken over fossielvrije oplossingen. Zo werken we met elkaar aan een samenleving die goed voorbereid is op de toekomst!’

Aantrekkelijk ondernemersklimaat

Als gemeente snappen wij de wens van ondernemers: Een aantrekkelijk ondernemersklimaat krijgen en ruimte hebben om door te ontwikkelen en toekomstbestendig te zijn. Dit vraagt inspelen op veranderingen en nadenken over aanpassingen. Soms is dat als enkel bedrijf best lastig met alle huidige maatschappelijke opgaven en regels. Daarom zijn initiatieven, zoals de ondernemersbijeenkomst ‘Oneindige Energie’ en zakelijke platformen, zoals ZakelijkZuiniger en Duurzaam Bouwloket onmisbaar. Daar worden krachten gebundeld en kennis gedeeld om ondernemers verder te helpen.

Meer informatie

Het evenement ‘Oneindige Energie’ was een initiatief van ZakelijkZuiniger: Duurzaam energieloket voor ondernemers Duin- en Bollenstreek. De zeven deelnemende partners zijn: Gemeentes Hillegom, Lisse, Noordwijk en Teylingen, provincie Zuid-Holland, Bedrijfsleven Bollenstreek en Greenport Duin- en Bollenstreek. Op de website van ZakelijkZuiniger zijn meer energievolle verhalen van ondernemers te vinden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *