Kandidaten VOAWARDS 2024 bekend

Op donderdag 7 december werden de kandidaten van de VOAWARDS bekendgemaakt. Er werden negen kandidaten bekendgemaakt in drie categorieën: ZZP/Starters, MKB/MKB XL & Horeca/Retail. Stemmen voor de tweede ronde kon tot 15 november.    

Genomineerden

  • ZZP/Starters: 

1)De Bloemenjongen is een bedrijf dat zich richt op het verkopen van bloemen aan de deur. In 2021 was de officiële start van de Bloemenjongen, maar op jonge leeftijd begon eigenaar Quinn Cordes al met het verkopen van bloemen. 

2)Eigenaresse Jip Simonis geeft personal training. Fit met Jip bestaat nog maar twee jaar, maar Jip heeft nu al een grote klantenkring opgebouwd. Ze geeft met enthousiasme personal training en dit breng ze ook over op de klant.  

3)Colinda Kluivers, eigenaresse van Kluivers Interieur, geeft interieuradvies en maakt ontwerpen. Ze kan persoonlijke wensen en emoties omzetten naar tastbare interieurontwerpen.  

  • MKB/MKB XL: 

1)Bloemen Architecten is een allround architectenbureau in Alphen aan den Rijn. De projecten van Bloemen Architecten lopen uiteen van kleine verbouwingen tot aan grootschalige nieuwbouw. Ze hebben gewerkt aan projecten zoals het Rode Dorp, het nutsgebouw en Wet ’N Wild. 

2)333travel levert op maat gemaakte privéreizen. Ze bieden je een unieke en individuele beleving. Hun jarenlange ervaring, transparantie over de verwachtingen én de deskundigheid van hun reisspecialisten verzekeren je van een onvergetelijke rondreis. 

3)Menken Orlando is een internationaal opererend familiebedrijf. Ze ontwikkelen foodconcepten op maat in heel Europa.  

  • Horeca/Retail: 

1)Restaurant Proto ligt in het hart van Alphen aan den Rijn. Het restaurant zorgt al ruim twintig jaar voor vreugdevolle samenkomsten.  

2)Sebastian Mode ligt in het centrum van Alphen aan den Rijn. Zij zorgen ervoor dat je straalt in je nieuw kleding. De kledingwinkel heeft een ruim aanbod van dames- en herenkleding 

3)De Watergeus is een restaurant en hotel in Noorden aan de mooie plassen van Nieuwkoop. Het 3-sterren restaurant-hotel heeft een prachtig terras met uitzicht op de Nieuwkoopse Plassen.  

Op donderdag 18 januari 2024 worden de winnaars van de VOAWARDS bekendgemaakt in theater Castellum.  

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *