Mitsubishi Colt 

In de herfst van dit jaar staat in de showroom van Zeeuw & Zeeuw in Leiderdorp de nieuwe Mitsubishi Colt. Wat design betreft heeft hij een stoer en tegelijkertijd sportief karakter. 

Stoer met name wat betreft de neus. Mitsubishi noemt dat het Dynamic Shield dat kenmerkend is voor alle Mitsubishi modellen en vanaf het zijaanzicht toont de nieuwe Colt elegant en tevens sportief. De kleurenkeus is beperkt met 5 kleuren. Onyx Black, Sunrise Red, Royal Blue, Volcanic Grey en Solid Artic White. Hij zal in Nederland leverbaar komen in de uitvoeringen Pure, Intense, Instyle en als speciaal introductiemodel de First Edition. Wat motoren betreft is de keus uit de 1.0 liter driecilinder benzinemotor van 65 pk gekoppeld aan een handgeschakelde vijfversnellingsbak of de 1.0 MPi-T driecilinder turbobenzinemotor met 90 pk en gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak of de 1.6 L Hybride met een 1.6 liter benzinemotor met 145 pk die samenwerkt met twee elektromotoren. Ik zal ze niet allemaal opsommen, maar de nieuwe Colt beschikt over een groot aantal veiligheidsassistenten, zoals de Adaptive Cruise Control, Around View Monitor, Blind Spot Warning. Ook beschikt de nieuwe Colt over een aantal comfortverhogende functies, zoals een verwarmbaar stuur, stoelverwarming, elektrische parkeerrem en een Keyless Operation System. Wat infotainment betreft is de nieuwe Colt ook helemaal bij de tijd, die te bedienen is via het centrale touchscreen of via spraakbesturing. Binnenkort dus in de showroom.

JOHN VROOM

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *