Mitsubishi en Polderman introduceren certificaat Erkend Schadeherstel

Mitsubishi Motor Sales Nederland heeft, samen met Polderman, de samenwerking verder uitgebreid met schadeherstelbedrijf John de Groot.

Na herstel van autoschade bij een door Mitsubishi erkend autoschadeherstelbedrijf ontvangt de klant voortaan het Mitsubishi Merk Erkend Schadeherstel-certificaat. Dat certificaat waarborgt het gebruik van originele onderdelen en toont aan dat het schadeherstel voldoet aan de hoge kwaliteitseisen van Mitsubishi. Het certificaat is een extra geruststelling voor de Mitsubishi rijder en garandeert ook het behoud van de achtjarige garantie. Dubbel voordeel dus.

Mitsubishi Merk Erkend Schadeherstel

Mitsubishi Merk Erkend Schadeherstel is een programma dat de kwaliteit van schadeherstel aan voertuigen van Mitsubishi waarborgt. Het programma is erop gericht dat het schadeherstel volgens de hoge kwaliteitseisen van Mitsubishi wordt uitgevoerd op basis van een overeenkomst tussen het schadeherstelbedrijf John de Groot en Polderman, de Mitsubishi dealer.

Met deze geformaliseerde samenwerking is het gebruik van originele Mitsubishi onderdelen voor het schadeherstel gegarandeerd. Ook staat vast dat het schadeherstelbedrijf werkt volgens de kwaliteitsnormen van Mitsubishi. Daaronder vallen ook de te gebruiken apparatuur, het opleidingsniveau van de medewerkers en de administratie rondom het herstel.

Ter ondersteuning krijgt het aangesloten schadeherstelbedrijf voertuiginformatie van Mitsubishi, wat in het bijzonder van belang is bij reparaties aan hybride aandrijfsystemen en ADAS-systemen (rijassistentie en veiligheid). Zo is de kwaliteit van de betreffende Mitsubishi ook na het schadeherstel gegarandeerd.

Kwaliteit gegarandeerd

Om er nog zekerder van te zijn dat het schadeherstelbedrijf voldoet aan het kennisniveau van Mitsubishi, biedt Mitsubishi deze bedrijven schadehersteltrainingen aan in het Mitsubishi trainingscentrum. Vervolgens wordt de kwaliteit van het schadeherstelbedrijf met een audit getoetst. Als het schadeherstelbedrijf aan de normen voldoet, dan geeft de Mitsubishi importeur het bedrijf een Merk Erkenning – mét een certificaat. Deze erkenning is één jaar geldig, waarna opnieuw een audit wordt uitgevoerd om de erkenning te waarborgen.

Certificaat voor extra zekerheid

Wanneer het schadeherstel is voltooid, ontvangt de klant ook een certificaat: het Mitsubishi Merk Erkend Schadeherstel Certificaat. Daarmee weet de klant zeker dat zijn Mitsubishi op de juiste manier is hersteld. Bovendien garandeert het certificaat het behoud van de 8-jarige Mitsubishi garantie op het voertuig.

Op de foto:
Ruud Broertjes van autoschadeherstelbedrijf John de Groot onvangt uit handen van Fried Lommerse van Mitsubishi Motor Sales Nederland en Henkjan Klop van Polderman het officiële certificaat.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *