Nissan X-Trail – Ruim en comfortabel

Tussen al het SUV-geweld is het de kunst om toch op te vallen en de Nissan X-Trail E-4orce is daar mijn idee een mooi voorbeeld van. Beschaafde, stijlvolle vormgeving zonder al die typisch Aziatische vouwen en vlot ogend, mede door de two-tone kleurcombinatie met het zwarte dak.

Zeker voor kinderrijke gezinnen is deze 7-zitter een uitkomst. Met de 3e rij stoeltjes omhoog is de bagageruimte nog steeds zo’n 485 liter en met de 2e rij ook plat zo’n 1296 liter. Deze 2e rij is overigens in drie delen neerklapbaar en is in 2 delen te verschuiven, zodat de beenruimte per rij kan worden aangepast. De meest luxe uitvoering is de vierwielaangedreven 7-zitter Tekna Plus, waar dan ook alle toeters en bellen op zitten. Het strakke interieur is voorzien van dikleer en het dashboard ziet er keurig verzorgd uit met een klein pookje voor de automaat, met daarachter een ronde keuzeselector voor de verschillende rijstanden met zelfs een voor licht off-roadwerk. Bij deze X-Trail is het rijgedrag gericht op comfort en is soepel afgeveerd. Met alle standaard geleverde luxe is deze uitvoering, zoals elektrische stoelv-erstelling/-verwarming en head-up display, Bose-audio, dikleren bekleding en zelfs een panoramadak, goed toeven in deze Nissan. Motorisch gezien heeft deze X-Trail ook een aantal interessante aspecten, maar daar vertelt Nissan dealer Zeeuw&Zeeuw in Noordwijk u graag meer over.

UniekeTechnologie

“De Nissan X-Trail E-Power is een unieke, elektrische technologie waarbij de batterij wordt opgeladen door een efficiënte benzinemotor met als resultaat een responsieve en stille rijervaring zonder stekker of oplaadbeurt”, volgens Richard Augustinus van Zeeuw & Zeeuw in Noordwijk.

MOTOREN
E-Power 2WD
E-4orce 4 WD

AFMETINGEN
Lengte 4.680 m
Breedte 1.840 m
Hoogte 1.725 m

INHOUDSMATEN
Bagageruimte 485 – 585 /1298 l

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *