Renault Austral

De nieuwe Renault Austral is de opvolger van de Kadjar en oogt zeer eigentijds en gaat mee in de nieuwe Nouvelle Vague-designtaal van Renault die al eerder is vertoond bij de elektrische Renault Mégane E-tech. 

Wat mij direct opvalt is het forse nieuwe Renault-logo op de grille, met name omdat ik de vorige zilveren uitvoering fraaier vond, maar dat is natuurlijk persoonlijk.  

Volop ruimte

Ruimte is een van de grote pluspunten van deze middenklasse SUV. Achterin heb je 500 liter bagageruimte die met de als optie leverbare verschuifbare achterbank vergroot kan worden tot 575 liter. Ook op de achterbank meer dan voldoende ruimte met royale hoofdruimte en prima beenruimte net als voorin. Het eerste dat mij opvalt in het interieur is het bijna vierkante stuur dat een trend aan het worden is in autoland. Opmerkelijk is het selectiehendel achter het stuur voor de automaat wat makkelijk verward kan worden met het hendel voor de ruitenwissers, maar dat terzijde. Het dashboard ziet er strak en eigentijds uit. Forse infobeeldschermen, maar gelukkig ook nog een rij tuimelschakelaars voor de op de tast te bedienen functies. 

Two-tone lakcombinatie

Fraai is dat de Austral als optie de mogelijkheid heeft voor een two-tone lakcombinatie waarbij het dak een donkere tint heeft. Hij is leverbaar in twee versies met verschillende aandrijflijnen. Een Mild-Hybrid met een nieuwe 1.2 driecilinder turbo-motor en een Full-Hybrid. Interessante zakenauto! 

Het team van Aart Draijer van Renault-dealer Zeeuw & Zeeuw Renault Noordwijk vertelt u hier graag meer over!

John Vroom

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PunaldNen
Само название « Детский спортивный комплекс » подразумевает то, что данная конструкция не оставит равнодушным даже самого скептически настроенного к спортивным упражнениям ребенка. Как правило, спортивные комплексы для детей состоят из простых, но эффективных снарядов, которые также призваны заинтересовать ребенка как игровые элементы. К тому же любой спортивно игровой комплекс можно расширить и дополнить, например, повесив на него баскетбольное кольцо или любой другой узел, не входящий в стандартную комплектацию. Таким образом, можно постоянно стимулировать ребенка к тренировкам, делая для него комплекс все более привлекательным местом в плане проведения досуга.Only links mode Спортивные площадки купить Фото и видео универсальные спортивные площадки Детские спортивные площадки Для изготовления комплексов используют дерево, пластик, металл. Оптимальным вариантом считаются комбинированные модели с прочными металлическими каркасами и лёгкими пластиковыми или деревянными рабочими деталями.Круглосуточный доступ. Несложная общедоступная техника освоения упражнений. Тренировки на свежем воздухе. Антивандальное покрытие (металл, пластик, резина). Низкая вероятность получить травму, так как тренировки проходят с собственным весом.
12-06-2024 08:36
PunaldNen