Škoda Enyaq iV; Zakenauto van het Jaar 2023

Škoda Enyaq iV

De jury van de Zakenauto van het Jaar verkiezing, bestaande uit vakjournalisten, autoleasespecialisten en andere experts op het gebied van zakelijke mobiliteit, heeft de Škoda Enyaq iV uitgeroepen tot ‘Zakenauto van het Jaar 2023’

Volgens hen heeft deze populaire volledig elektrische SUV onder meer gewonnen door een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit, een prima afwerking en tevreden eigenaren. De Enyaq wist in het eindklassement de meeste punten te verzamelen omdat hij volgens de jury een bovengemiddeld compleet pakket biedt aan de zakelijke rijder. Allereerst vonden zij dat deze Škoda één van de best gelukte elektrische modellen is van het afgelopen jaar met voldoende ruimte, een redelijke prijs en een acceptabele inzetbaarheid. Ook kreeg deze SUV complimenten voor de goede kwaliteitsindruk en het hoge afwerkingsniveau van het interieur. Zelf typeert Škoda de Enyaq ook graag als de ideale auto voor een weekend weg met de zaterdagfamilie, want met een actieradius van 537 kilometer rij je volgens hen naar de Ardennen en weer terug. En als je het leuk zou vinden om met de caravan op pad te gaan is dat ook geen probleem, want de Enyaq is in staat om maximaal 1200 kilo gewicht te trekken. 

Kortom de ideale zaken-/familieauto waar de specialisten van Maas Auto Groep, met meerdere vestigingen in de regio, u meer over kunnen vertellen.

JOHN VROOM, ONAFHANKELIJK AUTOJOURNALIST

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *