Mitsubishi blijft in Nederland!

U kent hem vast nog wel, de door het Japanse automerk Mitsubishi gehanteerde slogan ‘Gestaalde Perfectie’ uit de jaren toen het merk de Nederlandse automarkt betrad met de Colt en de Lancer. 

En misschien herinnert u zich nog de raampostercampagne waarmee u een Mitsubishi Carisma kon winnen. Of het enorme verkoopsucces van de Mitsubishi Outlander PHEV toen de Overheid 0% bijtelling introduceerde in 2013 voor Hybride modellen. Een succesvol merk dus tot vorig jaar het bericht kwam van Mitsubishi Motors dat zij dit merk van de Nederlandse markt zou terugtrekken. Maar het goede nieuws is dat zij zich bedacht hebben en toch in Nederland blijven. Mitsubishi dealer Polderman uit Lisse is daar zeer content mee en zeker met het feit dat er ook weer nieuwe modellen aan staan te komen. 

Allereerst in de herfst van 2023 de nieuwe generatie Colt. Een vijfdeurs hatchback die ook leverbaar zal zijn met een hybride aandrijving. Daarnaast komt de nieuwe generatie Mitsubishi ASX met een gevarieerd aanbod van aandrijfopties dat speciaal ontwikkeld is voor de Europese markt en tegemoetkomt aan de uiteenlopende behoeften van Europese SUV-rijders. 

Het aanbod loopt uiteen van bijzonder efficiënte benzinemotoren tot [plug-in] hybridevarianten. Deze ASX wordt in het voorjaar van volgend jaar in de showroom van Mitsubishi dealer Polderman verwacht. Goed nieuws dus!

John Vroom, autoredacteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *