Een kwestie van omdenken…

Elektrische Scooters

Aan droomauto’s denken is natuurlijk heel verleidelijk, maar in mobiliteit denken is voor ondernemers heel zinvol.

Want waarom zou je al je zaken met 1 zakenauto willen doen, want voor de ene afspraak buiten de regio is een comfortabele reisauto handig, voor de andere een ruime combi, of voor in de stad een kleine elektrische, maar nog handiger kan het zijn een elektrische scooter of brommer. Dat heeft ook Renault dealer Zeeuw & Zeeuw uit Noordwijk ingezien en heeft zijn mobiliteitsaanbod uitgebreid met onder andere een kleurrijk aanbod handige elektrische scooters van onder andere het merk Kumpan. Tja, een kwestie van omdenken!

“Wilt een zelf eens met uw bedrijf één of meerdere elektrische voertuigen voor langere tijd kosteloos uitproberen? Stuur dan een e-mail naar: [email protected] (o.v.v. onderwerp-regel: Elektrisch Rijden) en er wordt contact met u opgenomen. Vergeet niet uw Bedrijfsnaam en telefoonnummer te vermelden”.

John Vroom, autoredacteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *