Auping Store Leiderdorp viert 15-jarig jubileum

Auping Store Leiderdorp viert haar 15-jarig jubileum. De slaapwinkel is sinds 2007 het grootste Auping test- en adviescentrum van Nederland. De afgelopen 15 jaar zijn veel mensen door de ervaren adviseurs voorzien van persoonlijk slaapadvies en worden velen daarvan inmiddels iedere ochtend uitgerust wakker op een bed of boxspring van Auping. Het jubileum wordt gevierd met een feestweek t/m 15 mei vol acties en smakelijke traktaties in de winkel.

Een nachtje cadeau

Kom tot en met 15 mei langs om Auping Store Leiderdorp te feliciteren met haar 15-jarig jubileum en krijg bij aankoop van een Auping bed een nachtje cadeau. Speciaal voor deze actie is het mooie Hotel Mariënhage in Eindhoven uitgekozen voor een onvergetelijke hotelovernachting met ontbijt voor twee personen.

Duurzame deals

Daarnaast zijn er bij Auping tot en met 6 juni deals op duurzame bedden, zoals de Auronde, Essential, Noa en Original bedden. De bedden van Auping worden gemaakt in Nederland, van oersterke en recyclebare materialen. De Duurzame Deals zijn daarom niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee.

Het grootste Auping test- en adviescentrum van Nederland

De Auping Store in Leiderdorp is het grootste Auping test- en adviescentrum van Nederland. Consumenten worden hier geïnspireerd door de kleuren, stoffen en designtrends van vandaag en morgen. Daarnaast helpen getrainde en ervaren adviseurs bij het samenstellen van het perfecte bed. Bij een bezoek krijgen consumenten de complete Auping-experience: zij kunnen uitgebreid proefliggen en het gehele Auping assortiment ervaren, van comfortabele spiraalbodems en matrassen tot luxe boxsprings, van dekbedden tot kussens en bedtextiel.

Over Koninklijke Auping

Auping werkt al ruim 130 jaar aan persoonlijke oplossingen op het gebied van slaap en rust en is inmiddels uitgegroeid tot dé beddenspecialist en marktleider in de Benelux. Auping staat voor hoge kwaliteit, ultiem comfort en mooie, hedendaagse ontwerpen. De producten van Auping worden in meer dan 20 landen verkocht, zowel via de webshop als via winkels. Nederland telt ruim 30 Auping Stores, oftewel brandstores, die worden gerund door gedreven zelfstandig ondernemers die net zoveel van Auping houden als wij. Daarnaast zijn er in Nederland ruim 200 Auping Studio’s. Dit zijn shop-in-shops in winkels die naast Auping ook andere merken verkopen. Lees meer op www.auping.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sam
Ik heb een kort vraagje, ik kwam rijnstreekbusiness.nl tegen terwijl ik aan het kijken was naar websites/webshops in Nederland. Ik heb wat ideeën en aandachtspuntjes opgeschreven die ik graag zou willen bespreken wat betreft SEO en conversieoptimalisatie. Dit is geheel vrijblijvend en indien gewenst kan ik ze even op de mail zetten? Bellen kan ook altijd! Ik wil je ook graag een gratis SEO-Analyse wat betreft de prestaties van je website mailen als je het interessant vindt? Ik hoor het graag. Met vriendelijke groet, Sam van de Hulsbeek Mediya B.V https://mediya.nl/
05-06-2024 08:40
Sam