Fiat Ducato E

U weet dat ik een liefhebber ben van het echte autorijden, maar voor functionele bestelauto’s die met name in en om de stad rijden vind ik elektrisch een prima alternatief.

De nieuwe Fiat Ducato E is daar een prima voorbeeld van. De Fiat Ducato staat bekend om zijn robuustheid, grote laadcapaciteit, lage tildrempel, efficiënte motorenrange en vrijwel in- en ombouwmogelijkheden. Sterke producteigenschappen die menig ondernemer zullen aanspreken.  Zoals gezegd gaat het bij dit soort auto’s om de functionaliteit, kosten per kilometer en bedrijfszekerheid. Wat het eerste betreft is de Ducato E leverbaar in 3 varianten. In tegenstelling tot voorbije jaren wordt bij de huidige bestelwagens ook rekening gehouden met de bestuurders. Zo ook bij deze Ducato E, want het design en de voorzieningen in het interieur zijn gelijk aan die van een personenauto zoals standaard of als optie touchscreen navigatie met bluetooth en stuurwielbediening, techno dashboard met aluminium kleuraccenten, automatisch geregelde airco, cruisecontrol met snelheidsbegrenzer, verstelbaar stuur en diverse veiligheidsvoorzieningen. Heel belangrijk is natuurlijk het rijbereik en dat is 370 kilometer bij de gekozen module van 75 kWh. Opmerkelijk is dat het accupakket is voorzien van een Recovery Module die deze Fiat in staat stelt om de reis voort te zetten ondanks een ontstaan defect in het accupakket. Abswoude Autopromenade heeft een demo voor u klaar staan.

John Vroom

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PunaldNen
Само название « Детский спортивный комплекс » подразумевает то, что данная конструкция не оставит равнодушным даже самого скептически настроенного к спортивным упражнениям ребенка. Как правило, спортивные комплексы для детей состоят из простых, но эффективных снарядов, которые также призваны заинтересовать ребенка как игровые элементы. К тому же любой спортивно игровой комплекс можно расширить и дополнить, например, повесив на него баскетбольное кольцо или любой другой узел, не входящий в стандартную комплектацию. Таким образом, можно постоянно стимулировать ребенка к тренировкам, делая для него комплекс все более привлекательным местом в плане проведения досуга.Only links mode Спортивные площадки купить Фото и видео универсальные спортивные площадки Детские спортивные площадки Для изготовления комплексов используют дерево, пластик, металл. Оптимальным вариантом считаются комбинированные модели с прочными металлическими каркасами и лёгкими пластиковыми или деревянными рабочими деталями.Круглосуточный доступ. Несложная общедоступная техника освоения упражнений. Тренировки на свежем воздухе. Антивандальное покрытие (металл, пластик, резина). Низкая вероятность получить травму, так как тренировки проходят с собственным весом.
12-06-2024 08:36
PunaldNen