Volvo C40 Recharge

De nieuwe Volvo C40 Recharge lijkt niet alleen technisch, maar ook wat uiterlijk betreft op zijn broer de XC40 Recharge alleen hun oorsprong is anders.

De XC40 was een elektrische variant van de benzinemotor versie, waarbij de C40 volledig als elektrische auto ontworpen is en dat zie je aan de voorkant die niet omlijst is, maar direct aansluit op de panelen er omheen. De koplampen zijn ook minder scherp ontworpen en rond de mistlampen in de voorbumper zitten donkere elementen.

Het grootste verschil zit achter de achterste raamstijl, want daar loopt de daklijn schuin af naar achteren. Achter aan het dak twee opvallende delen die een in tweeën gesplitste dakspoiler vormen. De achterlichten vormen een smal, wat excentriek geheel dat wel een robuuste aanblik geeft. Het interieur is zo goed als gelijk aan zijn broer de XC40 Recharge. De twee 150 kW elektromotoren zijn samen goed voor 408 pk waarmee je in 4.9 seconden op de 100 kilometer zit. De topsnelheid is door Volvo begrensd op 180 kilometer. Volvo belooft met dit model een actieradius van 420 kilometer [WLTP]. Bijladen kan met een 150 kW aan de snellader en in 40 minuten zijn de accu’s van 10 tot 80% opgeladen. Ideaal voor caravan-bezitters, want deze Volvo mag 1800 kilo trekken. Rij eens langs bij Volvo dealer Stern in Leiderdorp, Katwijk of Hillegom om hem zelf te proeven.

Door John Vroom, autoredacteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PunaldNen
Само название « Детский спортивный комплекс » подразумевает то, что данная конструкция не оставит равнодушным даже самого скептически настроенного к спортивным упражнениям ребенка. Как правило, спортивные комплексы для детей состоят из простых, но эффективных снарядов, которые также призваны заинтересовать ребенка как игровые элементы. К тому же любой спортивно игровой комплекс можно расширить и дополнить, например, повесив на него баскетбольное кольцо или любой другой узел, не входящий в стандартную комплектацию. Таким образом, можно постоянно стимулировать ребенка к тренировкам, делая для него комплекс все более привлекательным местом в плане проведения досуга.Only links mode Спортивные площадки купить Фото и видео универсальные спортивные площадки Детские спортивные площадки Для изготовления комплексов используют дерево, пластик, металл. Оптимальным вариантом считаются комбинированные модели с прочными металлическими каркасами и лёгкими пластиковыми или деревянными рабочими деталями.Круглосуточный доступ. Несложная общедоступная техника освоения упражнений. Тренировки на свежем воздухе. Антивандальное покрытие (металл, пластик, резина). Низкая вероятность получить травму, так как тренировки проходят с собственным весом.
12-06-2024 08:36
PunaldNen