Opel Vivaro-e

‘International Van of the Year 2021’

Een jury van 24 Europese vak- journalisten heeft de elektrische versie van Opels bedrijfswagens, de nieuwe Vivaro-e verkozen tot ‘Inter- national Van of the Year 2021’. 

Met de felbegeerde prijs voor lichte bestelwagens geeft de nieuwe Vivaro-e een vervolg aan de reeks internationale bekroningen. In 1999 behaalde de Opel Astra Van deze titel en in 2002 viel deze ten deel aan de eerste generatie Vivaro, in 2019 gevolgd door de Opel Combo. 

In het juryrapport werd als pluspunt genoemd dat Opel gebruik heeft gemaakt van het eigen EMP-2 platform dat de Vivaro-e toptechnologie en vele rijassistentiesystemen biedt, met onder andere  een head-up display, rijstrookassistent, verkeersbordherkenning, vermoeidheidswaarschuwing, semi-adaptieve cruisecontrol, botswaarschuwing en noodrem-assistent, waarbij ook nog een 180 graden achteruitrijcamera leverbaar is. Met 3 lengtevarianten en talrijke uitvoeringen is de 100% elektrische versie net zo variabel en veelzijdig inzetbaar als elke andere Opel Vivaro. Daarbij is de Vivaro-e met name interessant voor het bezorgen van goederen binnen de zogenaamde ‘last mile’, dus voor levering in binnensteden waar milieuzones gelden. Een keus kan worden gemaakt uit een lithium-ion batterij van 50 kWh en een rijbereik van 230 kilometer of een 75 kWh-batterij voor maximaal 330 kilometer. Eind 2024 zal elke personenauto en bedrijfswagen in het Opel-gamma leverbaar zijn met geëlektrificeerde aandrijving. Het verkoopteam van Opel dealer Motorhuis kan u uitgebreid informeren over de mogelijkheden op basis van uw zakelijke wensen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PunaldNen
Само название « Детский спортивный комплекс » подразумевает то, что данная конструкция не оставит равнодушным даже самого скептически настроенного к спортивным упражнениям ребенка. Как правило, спортивные комплексы для детей состоят из простых, но эффективных снарядов, которые также призваны заинтересовать ребенка как игровые элементы. К тому же любой спортивно игровой комплекс можно расширить и дополнить, например, повесив на него баскетбольное кольцо или любой другой узел, не входящий в стандартную комплектацию. Таким образом, можно постоянно стимулировать ребенка к тренировкам, делая для него комплекс все более привлекательным местом в плане проведения досуга.Only links mode Спортивные площадки купить Фото и видео универсальные спортивные площадки Детские спортивные площадки Для изготовления комплексов используют дерево, пластик, металл. Оптимальным вариантом считаются комбинированные модели с прочными металлическими каркасами и лёгкими пластиковыми или деревянными рабочими деталями.Круглосуточный доступ. Несложная общедоступная техника освоения упражнений. Тренировки на свежем воздухе. Антивандальное покрытие (металл, пластик, резина). Низкая вероятность получить травму, так как тренировки проходят с собственным весом.
12-06-2024 08:36
PunaldNen